Verdensstjerne var for grim for Real Madrid

Ángel Di María blev solgt til Manchester United, fordi han ikke passede ind i et 'pretty boy'-image, lyder grov kritik fra Barcelona-mand

Ángel Di María spiller i Manchester United efter fire sæsoner i Real Madrid. (Foto: AP)
Ángel Di María spiller i Manchester United efter fire sæsoner i Real Madrid. (Foto: AP)

Ind med Gareth Bale, Toni Kroos og James Rodríguez.

Ud med Ángel Di María.

Ifølge Carlos Rexach er det mere end bare en vurdering af talent og lønninger, der har sendt tre stjerner til Real Madrid, mens en fjerde er røget ud.

Det er udseendet.

Sagt med andre ord: Ángel Di María er simpelthen for grim til at spille for Real Madrid.

Det er den hårde medfart, den argentinske VM-sølvvinder får af Carlos Rexach.

Rexach, der er gammel Barcelona-mand og blandt andet var assistent under Johan Cruyff i 1990'erne, er kendt for sine til tider harske angreb. Dog ikke kun på Real Madrid. Lionel Messi har også tidligere fået en tur.

Nu er turen kommet til Di María, der blev solgt til Manchester United for svimlende 600 millioner kroner sidste sommer - til trods for, at han havde været blandt de bedste Real-spillere i den foregående sæson.

Sport og Spil Afsløring: Her er Real Madrids hemmelige våben

Skal beundres
Kantspilleren passede ganske enkelt ikke ind i Reals 'pretty boy'-image, hvor folk som Bale, Ronaldo og Rodríguez står flottere.

Ifølge Rexach er det præsident Florentino Pérez' ordre, fordi klubben forsøger at sælge et brand internationalt, og her hjælper det betragteligt, at spillerne er en samling flotte knøse.

- Florentino Pérez ser på markedet verden over og vil have et hold af Galacticos, som alle beundrer, siger Rexach til det katalanske nyhedsmedie Regio7.

- Cristiano Ronaldo er flagskibet i klubben. Vicente del Bosque og Di María er for grimme for Real Madrid. De er forskellige fra Toni Kroos og James Rodríguez, lyder den hårde kritik.

Carlos Rexach spillede hele sin karriere i FC Barcelona 1967-1981, hvor han vandt et enkelt mesterskab, fire pokaltitler samt pokalvindernes Europa Cup en enkelt gang.

Hvorfor Real Madrid i første omgang skulle have hentet Di María i Benfica i sommeren 2010, giver Rexach ikke noget bud på...

Se også: Linjedommer-skønhed er blevet internet-hit

Sport og Spil Casper er Manchester Uniteds hemmelige dansker

Rooney rundens spiller efter to kasser

73 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere