Vil genforene dem

Victor Font er favorit til at blive Barcelonas næste klubpræsident, og han har en vision om at hente klublegender som Guardiola, Xavi, Iniesta og Puyol tilbage

Victor Font drømmer om at genforene Pep Guardiola og Lionel Messi. Foto: Ritzau Scanpix
Victor Font drømmer om at genforene Pep Guardiola og Lionel Messi. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Barcelona har i øjeblikket ingen klubpræsident, da Josep Maria Bartomeu i tirsdags valgte at træde tilbage efter længere tids kritik.

Forhåndsfavoritten til at vinde det kommende præsidentvalg i Barcelona er en mand ved navn Victor Font, og i et interview med Sky Sports har Font nu løftet sløret for sin vision for Barcelona.

- Det bliver en stor udfordring at erstatte den, i mine øjne, bedste generation, der nogensinde har eksisteret i fodbold. Især på et tidspunkt, hvor konkurrencen er intens og klubber er ejet af meget magtfulde ejere, lyder det fra Font.

FCK's store hovedpine: Hvor finder vi en sportsdirektør?

- Det er klart, at vi har brug for en meget stærk plan, hvis vi skal tage denne udfordring op. Og det er det, vi har arbejdet på i de senere år. Vores intention er at opbygge et meget stærkt og kompetetivt projekt, og vi her heldige i Barça, at vi har arvet en spillestil, som Johan Cruyff introducerede i organisationen.

- Og de fleste af dem, der kender til denne stil, er også fans af klubben og har en stor kærlighed til klubben - som Pep Guardiola, Xavi, Iniesta og Puyol. De er alle legender, som elsker Barcelona, men som ikke arbejder for Barcelona i dag. Vi er nødt til at hente dem tilbage, så vi kan sikre, at vi får et meget kompetetivt projekt.

- Det eneste, som Messi behøver at vide, er at han er en del af et kompetetivt projekt, som går efter at vinde Champions League.

Mister gigantisk beløb

Barcelona har sagt ja til plads i ny europæisk superliga

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind