Vil hente nyindkøb: Barcelona modtager kæmpe-bud

Kinesisk storklub og Arsenal vil købe ind fra de spanske mestres overskudslager

Brasilianeren Malcom har ikke spillet meget, siden han blev præsenteret i Barcelona (Foto: AP)
Brasilianeren Malcom har ikke spillet meget, siden han blev præsenteret i Barcelona (Foto: AP)

Barcelona-træner Ernesto Valverde kan se frem til uventet julehjælp fra Kina i form af kolde kontanter.

De forsvarende spanske mestre og pokalvindere er godt i gang med at sælge de to brasilianske spillere, Paulinho og Malcom til den kinesiske storklub Guangzhou Evergrande.

- Barcelona har fået et bud på 485 millioner kroner på bordet for Malcolm. Det erfarer vi fra pålidelige kilder, lyder det i den spanske avis AS.

Hvis dobbelthandlen ellers vil gå i orden, vil man indkassere over 860 millioner kroner.

Derudover rygtes Denis Suarez til Arsenal, der er villig til at betale 14 millioner pund, omkring 125 millioner kroner for Barcelona-reserven,

Så samlet set kan Ernesto Valverde komme til at råde over næsten en milliard kroner til indkøb ved at sælge ud af reservespillerne på det store overskudslager.

Mens Paulinho allerede er på udlån og tilbage i i den kinesiske klub, hvor Barcelona forrige sommer hentede den tidligere Tottenham-spiller, er nyankomne Malcom allerede kommet i overskud i konkurrencen med Lionel Messi, Ivan Rakitic, Ousmane Dembele, Philippe Coutinho osv.

Siden den 21-årige midtbanespiller blev hentet ind i sommerens transfervindue fra Andreas Cornelius' og Lukas Leragers Girondins de Bordeaux er det kun blevet til 296 minutter i ligaen, pokalen og Champions League.

Da den kinesiske storklub endda er villig til at lægge 25 millioner euro oveni de 40 millioner euro, som Barcelona måtte betale Bordeaux, kan man score 25 millioner euro, da omkring 180 millioner kroner af den samlede pris på 490 millioner kroner vil være overskud.

Guangzhou Evergrande vil også købe 'lejesvenden' Paulinho tilbage og betale 10 millioner euro mere end Barcelona måtte betale for halvandet år siden.

Da kostede brasilianeren 'kun' 40 millioner euro, altså 300 millioner kroner, men siden er prisen steget med 75 millioner kroner, så det kan ende med et plus på over 250 millioner kroner i Barcelonas favør på de to handler.

Det er Arsenals nye manager Unai Emery vil have sin landsmand Denis Suarez som afløser for waliseren Aaron Ramsey, der ser ud til at have udspillet sin rolle hos The Gunners efter mere 10 års tro tjeneste.

Se også: På rov i storklub: Barcelona overrasker med nyt stjerne-indkøb

Se også: FC Barcelona henter brasiliansk stortalent

Paulinho scorede Brasiliens første mål i kampen mod Serbien under VM-slutrunden. Her jubler han med en anden tidligere Barcelona-spiller, Neymar. Foto: Ritzau Scanpix Transfer - 8. jul. 2018 - kl. 20:55 VM-stjerne skifter fra Barcelona til Kina

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere