Vil vælte Real Madrid-konge

Vicente Boluda har tænkt sig at udfordre Real Madrid-præsident Florentino Pérez. Han stiller op til præsidentvalget i 2021 og lover tre nye spillere

Real Madrid-præsident Florentino Pérez får en udfordrer ved valget i 2021. Foto: Francisco Seco/Ritzau Scanpix
Real Madrid-præsident Florentino Pérez får en udfordrer ved valget i 2021. Foto: Francisco Seco/Ritzau Scanpix

Real Madrids magtfulde præsident Florentino Pérez får en udfordrer, når der i 2021 skal afholdes præsidentvalg i den spansk storklub.

Sportsavisen Marca skriver, at Vicente Boluda vil forsøge at vælte Pérez, der nu i mere end et årti har stået i spidsen for Real Madrid.

Vicente Boluda er ikke nogen hvem som helst i Real Madrid-sammenhæng. Han var præsident i klubben fra januar 2009 til juni samme år, hvor han blev afløst af netop Florentino Pérez.

Boluda fortalte om sine præsidentplaner til en middag for forretningsfolk og entreprenører i Valencia.

Her forsikrede han om, at han har pengene til at udfordre Peréz, og hans valgflæsk kommer ifølge den spanske sportsavis til at bestå af et løfte om at hente tre nye spillere til klubben.

Real Madrid købte i sommer ind for over to milliarder kroner. De har en klar ambition om, at mesterskabet skal hjem til Madrid igen, og det er inden for rækkevidde.

Real Madrid gik på juleferie som nummer to. De er to point efter de forsvarende mestre, FC Barcelona.

Giuseppe Iachini i aktion for Empoli. Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Kan han hjælpe danske Jacob?  

Zlatan Ibrahimovic havde stor succes, da han i 2010-12 var i Milan. Foto: Antonio Calanni/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Optimisme i Milan: Zlatan kommer

Nicklas Bendtner er færdig i FCK, men det er næppe i angrebet, at FC København køber ind til januar. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Kæmpe transfer-overblik: Sådan skal FC København handle

4 kommentarer
Vis kommentarer