Vildt rygte: Vil betale 900 millioner for Real-stjerne

Manchester United er klar til at betale vanvidspris for Gareth Bale

Gareth Bale er eftertragtet i Manchester, men bliver formentlig i Madrid. (Foto: AP=
Gareth Bale er eftertragtet i Manchester, men bliver formentlig i Madrid. (Foto: AP=

Da Tottenham i 2007 hentede Gareth Bale hos Southampton, kostede det walisiske venstrebens-fænomen 'beskedne' 70 mio. kroner.

Dengang snød Spurs blandt andre Manchester United for det dengang blot 17-årige stortalent, fordi den legendariske manager Sir Alex Ferguson ikke ønskede at matche London-klubbens tilbud.

Den beslutning må hidrøre i kategorien over skottens få fejltagelser i en lang og glorværdig karriere.

I hvert fald bliver det helt anderledes bekosteligt, hvis den nuværende ledelse på Old Trafford skal have held til at lokke Bale fra rampelyset i Real Madrid til Manchester, hvor han vil være en kærkommen forstærkning til det falmede storhold.

Således skal Manchester United ifølge normalt særdeles seriøse The Times (betalingslink) være klar til at betale svimlende 900 mio. kroner for at lokke Gareth Bale tilbage til Premier League.

En pris, der vil overgå de godt 850 mio. kroner, der ifølge engelske medier gjorde Bale til verdens dyreste spiller, spanierne snuppede ham i Tottenham.

Se også: Zidane vil se mere af det samme fra sin hattrick-helt

Spørgsmålet er dog, om han overhovedet er til salg.

For selvom Gareth Bale stadig står i skyggen af superstjernen Cristiano Ronaldo, så er det fortsat Real Madrid-præsidenten Florentino Perez' plan, at Bale skal udfylde hullet, når den 30-årige portugiser en dag er væk.

Og den dag kan komme allerede til sommer, hvis de mange rygter, der blandt andet har sendt ham til franske PSG, står til troende.

Og Bale gør selv sit til at holde sig inde i varmen på Santiago Bernabeu, selvom han i modsætning til Cristiano Ronaldo ærgrer sig over, at Rafa Benitez måtte lade trænerlivet for at gøre plads til Zinedine Zidane som cheftræner.

- Jeg havde et rigtig godt forhold til Rafa, såå det var naturligvis en stor skuffelse at se ham forlade klubben. Men den slags sker i fodbold. Du er professionel, så du kommer videre og fortsætter. I øjeblikket er jeg glad, men man ved aldrig, hvad der sker i fremtiden, lyder det fra Gareth Bale.

Waliseren overbeviste formentlig også Zidane om sit værd, da den offensive profil scorede hattrick i franskmandens trænerdebut, hvor Deportivo la Coruna blev besejret 5-0.

Se også: To år siden sidst: Toptræner fyret for anden gang i samme klub Se også: TV: Storsejr og Bale-hattrick i Zidanes debut

Sådan overbeviser man sin nye træner: Bale scorer hattrick i Zidanes debut:

59 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere