Voldsomt: Barcelona ansætter 77 spillere!

Svingdøren i FC Barcelona var i gang mandag, da FIFA-karantænen blev ophævet

Aleix Vidal da han skrev kontrakt med FC Barcelona i juni. (Foto: All Over Press)
Aleix Vidal da han skrev kontrakt med FC Barcelona i juni. (Foto: All Over Press)

14 måneders ørkenvandring er slut for FC Barcelona.

Mandag kunne den spanske storklub igen skrive kontrakt med nye spillere, efter FIFA's karantæne var slut. Og det blev fejret.

Hele 77 spillere blev lukket ind på klubben og kan nu optræde i officielle kampe.

De to mest prominente er Aleix Vidal og Arda Turan.

Resten er spredt ud over de øvrige reserve- og ungdomshold.

De to stjernespillere har efter et halvt år på pinebænken, hvor de har sat karrieren på standby, igen muligheden for fodbold på topniveau, og der er ingen tvivl om, at cheftræner Luis Enrique glæder sig over forstærkningerne.

Aleix Vidal, der var en af sidste sæsons store profiler i den spanske liga for Sevilla, er typisk kantspiller men vil sandsynligvis kunne bruges flere steder på banen. Måske især som erstatning for 32-årige Dani Alves på backen.

Arda Turan, der skulle være Enriques ønskespiller, kommer til at give den offensive midtbane noget tyngde med hurtige driblinger, godt overblik og forrygende evne til at holde på bolden. En naturlig arvtager til Andres Iniesta.

Ironisk nok er flere af de nye ansigter ungdomsspillere, der var årsagen til FIFA's undersøgelse af forholdene i klubben, hvilket i sidste ende betød karantæne for overtrædelse af reglerne om at skrive kontrakter med for unge spillere.

Blandt de nytilkomne er sønnen til den tidligere angriber i klubben Eidur Gudjohsen, Daniel, samt det sydkoreanske par Lee Seung Woo og Paik Ho. Omvendt er stortalenterne 14-årige Takefusa Kubo fra Japan og amerikanske Ben Lederman på 15 år rejst hjem, da de blev ramt af karantænen og derfor kun kunne træne med i klubben - ikke spille kampe.

Første mulighed for Arda Turan og Aleix Vidal for kamptræning er allerede onsdag aften, når FC Barcelona møder lokalrivalerne fra Espanyol, som man så sent som i weekenden spillede 0-0 med, i den første af to 1/8-finaler i Copa del Rey.

1 af 2 Arda Turan blev også præsenteret i FC Barcelona i sommer. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Aleix Vidal da han skrev kontrakt med FC Barcelona i juni. (Foto: All Over Press)
10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere