Annonce:
Annonce:

Wass-keægte glæde: Vi gik amok i omklædningsrummet

- Stemningen på stadion var helt vild, og i omklædningsrummet gik holdet amok. Det er jo også en vild præstation mod Barcelona, fortæller en glad Daniel Wass

Her er Lionel Messi kommer foran Daniel Wass, men ellers havde Celta Vigo godt fat i Barca-stjernerne (Foto: AP)
Her er Lionel Messi kommer foran Daniel Wass, men ellers havde Celta Vigo godt fat i Barca-stjernerne (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Humøret matcher tydeligvis cifrene i sejren over selveste Barcelona, der blev sendt hjem fra Vigo med et markant nederlag på hele 4-1.

- Ja, det var en god skalp, kampen var en kæmpe oplevelse, og det var fedt med tre point, sammenfatter en hørligt glad Daniel Wass i telefonen fra Galicien.

- Stemningen på stadion var helt vild. Vores fans har virkelig fået noget at glæde sig over. Og i omklædningsrummet gik holdet amok. Det er jo også en vild præstation. Barca har altså ikke tabt i ligaen siden januar.

 

Wass og Celta ydmyger Barcelona i choksejr

Fra sin plads på den centrale midtbane var han onsdag aften både central aktør og nærmest vidne til, hvordan det hele klappede for hjemmeholdet.

- Vi har arbejdet hele ugen på det. Træneren havde lagt en god taktik, og vi udførte den til perfektion, siger han og forklarer:

Annonce:

- Vi udfører et anderledes presspil end andre hold i Spanien, hvor vi kommer i mange mand-mod-mand situationer. Vi gav dem ikke lov til at spille men stoppede dem mange gange oppe på deres banehalvdel.

- På den måde fik selv nogle rum at spille i, og når vi efter en tre-fire afleveringer var fremme ved deres felt, var vi farlige. Det var nogle rigtigt gode mål, vi scorede.

- Vi fik bevist, hvem Celta er. Den måde, vi spiller på, er lidt anderledes. Vi vil gerne have bolden, og vi presser højt for hurtigt at få fat i klatten igen.

Barça-træner hylder Wass og co. efter chok-sejr

- Luis Enrique (Barcelonas træner, red.) siger, at vi er et af de mest interessante hold i Spanien. Det er jo ikke tilfældigt, at han siger det. Vi spiller god og underholdende fodbold.

- Det var en spændende uge, vi gik ind til, med en udekamp i Sevilla og Barcelona hjemme, og nu står vi med seks point efter de to kampe. Det er der ikke mange, der kan gøre efter, så vi fik bevist, at vi gerne vil være med i toppen, siger Daniel Wass, der har høstet store roser for sine præstationer i La Liga.

Annonce:

Celta Vigo har ligesom Real Madrid og Villareal hentet 13 point for fem kampe i toppen af rækken.

Krohn-Dehli og Sevilla flopper igen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: