Wass: Nye holdkammerater har løftet mit niveau

Skiftet fra Evian til Celta har løftet Daniel Wass' niveau, og han håber, det vil kunne ses på landsholdet

Daniel Wass er med i truppen til kampene mod Portugal og Frankrig. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Daniel Wass er med i truppen til kampene mod Portugal og Frankrig. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

I sommer rykkede Daniel Wass sydpå, da han skiftede Evian i Frankrig ud med Celta i Spanien, og den tidligere Brøndby-spiller har fået en fremragende start på opholdet i den spanske liga.

Holdet blander sig overraskende i topstriden i ligaen, og Daniel Wass har allerede sat sig tungt på en plads i startopstillingen på midtbanen, hvor han har løftet sit niveau hurtigt.

En del af æren for det skal ifølge spilleren selv tilskrives de nye holdkammerater.

- Jeg spiller med meget bedre medspillere nu, end jeg gjorde i Evian. Det må jeg være ærligt at sige - uden at jeg skal sige noget dårligt om Evian, lyder det fra den danske landsholdsspiller.

Se også: Krohn med Barca-boost

- Det er flere niveauer op i forhold til, hvad jeg kom fra. Man skal være mere koncentreret til både træning og i kamp, så man stepper automatisk op.

Koncentrerer sig om midtbanen
På det danske landshold har han endnu ikke formået at spille sig til en fast startplads, og han er oftere blevet brugt som højreback, som han tidligere spillede, end som midtbanespiller.

Men i forhold til en startplads på landsholdet håber Wass også, at skiftet til Celta kan bringe ham tættere på.

- Nu er jeg jo lige rykket til Celta, hvor jeg spiller på et højere niveau og måske mere har fundet min plads på klubplan, lyder det fra Daniel Wass, som dog ikke vil snakke sig til en startplads på landsholdet.

- På landsholdet er det lidt anderledes, fordi jeg kan spille flere pladser, men jeg er med her, og jeg er stolt og ydmyg over at være på det danske landshold.

Han tager da også gerne tjansen som højreback på landsholdet, men på klubplan har han efterhånden bevæget sig langt væk fra den position.

- Jeg koncentrerer mig om midtbanen nu nede i Celta. Det er der, jeg har min plads og træner hver dag, siger han.

Se også: Portugisisk selvsikkerhed: Selvfølgelig taber vi ikke til Danmark

1 kommentar
Vis kommentarer