Xavi håber på Barca-comeback

Xavi nyder aktuelt livet i Qatar, men vil elske at vende tilbage til FC Barcelona som træner.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Følelserne var helt tydelige hos mange FC Barcelona-fans, da Xavi forlod klubben. En fremtid i Qatar med sund økonomi var i vente, og her har den 35-årige midtbanespiller succes. Trods gode tider på banen tænker han dog på fremtiden, da karrieren er inde i sit absolutte efterår.

Og dette kan meget vel blive i rollen som træner. Det afslører Xavi mandag i et interview, hvor han fortæller, at studierne til en trænerrolle allerede er begyndt. Samtidig åbner den spanske profil op for muligheden for at vende tilbage til sin hjerteklub, FC Barcelona:

Se også: Guardiola overvejede dansk træner

- Jeg elsker banen og alt, hvad der sker omkring den. Man er tæt på det der sker i kampene, mens man er med omkring det sted, hvor det hele bliver til. Jeg skal helt klart lære rollen som træner. Jeg er allerede begyndt at studere det her, mens jeg fortsat følger tæt med i spansk fodbold. Jeg nyder livet, og har det rigtig godt i øjeblikket, siger Xavi ifølge Goal.com og fortsætter:

- Efter det, ved jeg ikke, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Jeg kan dog klart afsløre, at jeg en dag gerne vil tilbage til FC Barcelona. Det er mit mål, og jo tættere jeg kan komme på en rolle tæt på banen, jo bedre vil det være, udtaler han.

Se også: Bøderegn for majestætsfornærmelse efter spansk pokalfinale

Xavi har vundet Liga BBVA-titlen otte gange, mens han kan skrive fire Champions League-titler på sit CV.

1 kommentar
Vis kommentarer