Xavi i benhård kritik af Barca: De er faldet i søvn!

Barcelona har sovet i timen, når det kommer til at hente nye spillere til klubben, lyder det fra klublegenden Xavi

Xavi Hernández er en sand legende i FC Barcelona. Foto: AP
Xavi Hernández er en sand legende i FC Barcelona. Foto: AP

På trods af at FC Barcelona vandt The Double i Spanien med både pokaltitel og mesterskab denne sæson, så overskyggede Real Madrids Champions League-triumf rivalerne.

Og det har fået den tidligere Barca-profil Xavi til at reagere.

Det gør han i et interview med El Penalti, hvor han ser en vis forskel på de to store, spanske klubber for tiden.

- Madrid har et vindergen, og Barcelona er faldet i søvn. De (Barcelona red.) har været har været sovende i årevis, når det kommer til at hente nye spillere ind. Dem, der skal gøre det, ved ikke, hvad de skal gøre.

- Det har sat sit præg på holdet, siger Xavi.

Han peger desuden på, at Real Madrid har haft rimelig meget held i Champions League, hvoraf det seneste var Salahs skade i finalen samt Loris Karius' store fejltagelser.

- Real Madrid havde det hele kørende for sig. Skadede spillere som Neymar, Arjen Robben og Jérôme Boateng samt dommerne.

- Det vigtigste var Liverpools skadede spiller og Bayerns Neuer, der var ude med skade. Det ser ud til, at det er hekseri, men problemet er, at Barcelona er faldet i søvn, og det ser ud til, at Barcelona vinder titler, men de andre tager Champions League, siger midtbanespilleren.

I sin tid i Barcelona lykkedes det for Xavi at vinde otte spanske mesterskaber og fire Champions League-trofæer...

Sport og Spil Det guddommelige talent, der festede karrieren i smadder

Diego Maradona er blevet cheftræner i Fujairah FC, som spiller i den næstbedste række i De Forenede Arabiske Emirater. Foto: Christophe Viseux Sport og Spil Mysteriet om Diego Maradonas dramatiske liv: Vi fandt ham i ørkenen

Alexandre Lacazette, som Arsenal har skrevet kontrakt med, er et af de 100 talenter på listen. Foto: AP Sport og Spil De var de 100 største talenter: Hvem toppede, hvem floppede og hvem endte i Superligaen?

4 kommentarer
Vis kommentarer