Ydmygede Danmark - nu brillerer han med storartet solo-mål

Atléticos franske stjerne Antoine Griezmann kørte rundt med det danske landshold sidste søndag, og ugen efter forsatte han sin gode form, da han diskede om med et fortræffeligt mål mod Real Sociedad

Det danske landshold blev i den grad sat på plads af Frankrig i Parken, da de to hold tørnede sammen i en venskabskamp sidste søndag.

2-1 vandt gæsterne på to mål af Olivier Giroud, hvor især Antoine Griezmann var en evig kilde til uro i den danske defensiv.

Og den lille vævre angriber forsatte de flotte takter i den spanske liga ugen efter, da Atletico Madrid tog imod Real Sociedad på udebane.

Kampen var en noget kedelig fornøjelse, hvor ingen af holdene imponerede i de 90 minutter.

Se også: Danmarks EM-håb får klask af Frankrig

Det lykkedes dog favoritterne fra Madrid at tage alle tre point med hjem til hovedstaden - blandt andet takket være en helt fantastisk scoring af den franske landsholdsspiller efter 10 minutters spil.

Griezmann modtog bolden tæt på midterlinjen, og så satte han ellers turboen på og spurtede forbi tre modstandere, før han til sidst elegant (og med lidt fransk arrogance) lobbede bolden over La Real-keeperen.

Franskmanden jublede dog ikke over sin sublime scoring, og det var der en grund til.

Real Sociedad er hans gamle klub, hvor han fik sit store gennembrud i spansk fodbold- og derfor valgte han at respektere sine gamle holdkammerater og fans ved at forholde sig stille og roligt ved scoringen.

(Foto: AP)
(Foto: AP)
 

De baskiske fans har også stadig stor respekt for deres gamle stjerne, og mange af dem klappede ham da også ud banen, da han blev udskiftet senere i opgøret.

- Vi vidste, at det ville blive en svær kamp, og vi vidste også, at vi skulle udnytte de få chancer, vi ville få i opgøret. Og det gjorde vi. Men jeg jubler ikke mod en klub, som gav mig alt! Det gør jeg ikke, sagde Griezmann til spansk tv.

Atlético vandt 2-0, da Yannick Ferreira-Carrasco lukkede og slukkede med sit mål i det 90. minut. Sejren sender Madrid-klubben op på en fjerdeplads - to point efter ærkerivalerne fra Real Madrid.

3 kommentarer
Vis kommentarer