Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Ydmyget af Barcelona: Se dansker med årets fejlaflevering!

Pione Sisto lavede en frygtelig fejl på Camp Nou, hvor Daniel Wass og Emre Mor også er med til at blive ydmyget

Åh nej: Sisto spiller Suárez helt fri: Barca-stjernen scorer til 4-0

Du kunne følge kampen LIVE minut for minut LIGE HER

Jesper Olsen afleverede til Emilio Butragueno i 1986. Jesper Grønkjær forærede Italien et mål i sin landsholdsdebut 13 år senere, og her i januar 2018 så er det landsholdets Pione Sisto, der torsdag aften har afleveret bolden lige til Barcelona, så de kunne score til 4-0.

Sisto havde bolden på kanten af eget felt, da han forsøgte at spille sikkert, men i stedet afleverede lige til Luis Suarez, der kunne score nemt til 4-0 efter blot en halv time.

SE SISTOS FORFÆRDELIGE AFLEVERING TIL SUÁREZ I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Artiklen fortsætter under billederne

Luis Suárez udnyttede Pione Sistos kæmpefejl. Foto: AP
Luis Suárez udnyttede Pione Sistos kæmpefejl. Foto: AP

Suárez jubler over 4-0. Foto: AP
Suárez jubler over 4-0. Foto: AP
 

Celta havde også Daniel Wass og dansk-tyrkeren Emre Mor med fra start, og de kunne efter 13 minutter se Lionel Messi score til 1-0 og to minutter senere gjorde Messi det også til 2-0, inden Jordi Alba efter 28 minutter øgede til 3-0.

Der var tale om en returkamp i Copa del Reys 1/8-finaler, og efter 1-1 i første opgør, så var Barcelona hurtigt på sikker kurs videre med samlet 5-1. I pausen blev Daniel Wass hevet ud og sparet, mens Sisto også blev taget ud kort inde i anden halvleg.

Barcelona gav med en halv time igen comeback til sommerens store indkøb Ousmane Dembele, der har siddet ude med en skade, men han kunne ikke øge Barcelonas målscoring, og kampen blev kørt sikkert i land, før Ivan Rakitic tre minutter før tid gjorde det til 5-0 og samlet 6-1, så Barcelona nu er klar til kvartfinalen i turneringen, man har vundet i både 2015, 2016 og 2017.

Spørgsmålet er nu, om Sistos oplæg til Barcelonas mål tæller med som en assist, hvor han jo har vist sig som en af Europas bedste i denne sæson...

Sidste uge scorede Daniel Wass drømmemål mod Real Madrid - se målet herunder med spansk kommentator:

Michael Laudrup kalder prisudviklingen i fodbold for crazy. Foto: All Over Spansk fodbold - 8. jan. 2018 - kl. 15:15 Laudrup undrer sig: 'Hvor ender det her henne?'

Se også: Drømmemål mod Real: Hør spanier gå dansker-amok

Se også: Strand, gravid og konge: Se sportsstjernernes private julefotos

1 af 2 Barcelona jubler over endnu en scoring - 4-0-målet var pinligt for dansker, der afleverede lige til Luis Suárez. Foto: AP
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen