Zidane afviser nepotisme: Min søn fortjener at spille

Når Enzo Zidane spiller så meget for Real Madrids Castilla-hold, så skyldes det evnerne, og ikke fordi det er faren, der er træner for holdet

Zinedine Zidane træner Real Madrids andethold, hvor sønnen spiller. (Foto: AP)
Zinedine Zidane træner Real Madrids andethold, hvor sønnen spiller. (Foto: AP)

For 20-årige Enzo Zidane er træningen og kampe lidt anderledes end for andre professionelle fodboldspillere. Det er nemlig far, Zinedine Zidane, der er træner for ham på Real Madrids andethold, Castilla.

Derfor har det også medført, at spørgsmål om, at han kun skulle spille, fordi det er hans far, der er træner vokset. Men Zinedine Zidane har i et interview med den franske sportsavis l'Equipe forklaret, at det bestemt ikke har noget med familierelationer at gøre, at Enzo spiller.

- Han spiller meget, men det gør han kun, fordi han fortjener det, lyder det fra far-Zidane, der også tidligere har skulle forsvare, hvorfor han bruger sin søn på holdet.

Zinedine Zidane medgiver dog, at det er meget specielt, at han lige netop er træner for sin egen søn.

- Det er lidt tricky, men når vi er i omklædningsrummet, så er han ligesom alle de andre på holdet, men når vi er derhjemme, så er han min søn. Det kan dog godt være, at jeg er lidt hård - og måske hårdere ved ham, end de andre, men det skyldes, at jeg ved, at han kan meget, siger Castilla-træneren.

Udover Enzo, så er Luca Zidane også på vej frem. Den 17-årige målmand forventes at skulle stå for Frankrigs U/17-landshold, når de skal til VM i Chile, og han er desuden også på kontrakt i Real Madrid.

9 kommentarer
Vis kommentarer