Annonce:
Annonce:

Zidane dropper stjerne efter skænderi

Efter et skænderi har Zinedine Zidane valgt at udelade en af Real Madrids stjerner fra kamptruppen, skriver medie.

Annonce:
Følg Fodbold

Real Madrid overraskede i stor stil, da de onsdag formiddag udtog truppen til torsdagens kamp mod Granada.

Zinedine Zidane havde således ikke valgt at udtage den mangeårige profil Marcelo, selvom han ifølge flere spanske medier har trænet fuldt med. Nu kan Goal beskrive, hvorfor den 33-årige venstre back ikke er med.

Ifølge mediet er Marcelo således blevet helt droppet, efter at han og Zinedine Zidane kom op at skændes tirsdag.

Marcelo skal være frustreret over Zidanes taktik og metoder, mens han også har været skuffet over at være blevet degraderet. Ferland Mendy har således været den normale starter på venstre back for Real Madrid i denne sæson.

Ferland Mendy er dog blevet skadet, hvilket åbnede døren for, at Marcelo ville få godt med spilletid i sæsonens slutning, men torsdag kommer brasilianeren altså ikke i aktion.

Artiklen fortsætter efter videoen ...

I sidste uge var Marcelo ved at misse CL-semifinalen mod Chelsea, fordi han var blevet trukket ud som valgtilforordnet ved regionalvalget i Madrid.

Zidane har blot fire forsvarsspillere til rådighed til torsdagens kamp mod Granada: Eder MIlitao, Nacho, Alvaro Odriozola og blot 19-årige Miguel Gutierrez.

Real Madrid er aktuelt nummer tre i La Liga, men vil som minimum kravle op på andenpladsen, hvis de besejrer Granada. Der er aktuelt to point mellem Real Madrid og førerholdet Atletico Madrid med tre kampe igen.

Langt fra let slutprogram

36. runde: Torsdag møder Real Madrid Granada på udebane. Og at det er ude er nok også det eneste, Barcelona-fansene kan hænge deres hat på. Real har vundet de seneste 11 kampe mod Granada, der tilmed ikke har noget at spille for. Omvendt…det havde Levante heller ikke i går.

37. runde: Real skal til Bilbao og San Mamés og møde et hold, der er noget af det mest uforudsigelige i spansk fodbold. Der er undtagelser, men oftest leverer de flot fodbold hjemme, når de store hold kommer på besøg. Også selvom baskerne intet har at spille for. Andet end oprejsning efter to tabte pokalfinaler i april…Og så vandt Bilbao pokalsemifinalen i januar på Bernabéu.

Atlético har samtidig Osasuna hjemme. Gæsterne har ikke vundet ude over Atlético siden 2009 og kan hverken nå Europa-pladser eller nedrykning.

Barcelona har Celta Vigo hjemme, og gæsterne fra Galicien har ikke for vane at vinde på Camp Nou. Senest var i november 2014 – i øvrigt med Michael Krohn-Dehli på banen.

38. runde: Barcelona skal til Baskerlandet og møde Eibar, der i skrivende stund ligger sidst men som muligvis stadig har noget at spille for. Det kan blive svært nok for Messi og co., mens Real hjemme møder Villarreal, der også stadig kan være inde i varmen til en Europa League-plads.

Atlético slutter ude mod Valladolid, der aktuelt balancerer på nedrykningsstregen og nok kommer til at slås, så blodet sprøjter i Madrid.

 

Slutprogrammet i La Liga

36. runde:

Levante-Barcelona 3-3
Atlético Madrid-Real Sociedad 2-1
Granada-Real Madrid (13. Maj)

37. runde (16. maj):

Athletic Club-Real Madrid
Atlético Madrid-Osasuna
Barcelona-Celta Vigo

38. runde (23. maj):

Eibar-Barcelona
Real Madrid-Villarreal
Valladolid-Atlético Madrid

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: