Annonce:
Annonce:

Zidane sætter norsk vidunderbarn af holdet

Martin Ødegaard har ikke haft den store succes på Real Madrids andethold, så nu er han havnet på bænken

Her bliver Ødegaard præsenteret i Madrid. (Video: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Det kan godt være, han er det største europæiske fodboldtalent i sin aldersklasse, er norsk landsholdsspiller, har skrevet kontrakt med Real Madrid og hæver anslået 400.000 kroner om ugen for at spille fodbold.

Men 16-årige Martin Ødegaard har på det sidste måttet sande, at der er langt fra at være giganttalent i Strømsgodset og på det norske landshold, og så til at spille ved siden af Ronaldo og Bale på Real Madrids førstehold.

Midtbanespilleren begyndte sin Real Madrid-karriere i starten af det nye år, dog ikke på førsteholdet, men på klubbens B-hold, Castilla, som kæmper hårdt for oprykning til den næstbedste række.

Da Ødegaard tiltrådte, lå holdet nummer 1 i rækken. Med det norske vidunderbarn på holdet tabte Castilla dog fire kampe i træk og dumpede et stykke ned i tabellen.

Mens Ødegaard for nylig var med det norske landshold til EM-kval.kamp mod Kroatien, fik holdkammeraterne i Castilla endelig en sejr. Det fik træner Zinedine Zidane til at smide Ødegaard på bænken, da nordmanden vendte tilbage fra landsholdsturen - hvorefter holdet vandt igen.

Ifølge den engelske avis Daily Mail er det norske stortalent ikke rigtigt på bølgelængde med sin holdkammerater, fordi han mest træner med førsteholdet og derfor ikke er blevet integreret på andetholdet.

Det betyder dog ikke, at Real Madrid har mistet tålmodigheden med talentet. Ifølge Daily Mail vil Ødegaard dog formentlig blive lejet ud i næste sæson, hvis ikke det lykkes Castilla at rykke op i den næstbedste række, hvor talenterne kan få kamperfaring på et lidt højere niveau.

Martin Ødegaard har foreløbig spillet syv kampe i den tredjebedste spanske række og har scoret et enkelt mål.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: