Zidane sprænger banken: 'Han er på plads'

Real Madrid har gang i en større oprustning forud for den nye sæson

Jovic skal hjælpe Real Madrid i næste sæson. Se ham sammen med et hårdt fightende Frankfurt give Chelsea kamp til stregen i en underholdende Europa League-semifinale

Torsdag sikrede Luka Jovic Eintracht Frankfurt en uafgjort mod Chelsea i Europa League-semifinalen, og nu skulle angriberen have sikret sig et skifte til Real Madrid

I hvert fald har det anerkendte spanske sportsmedie AS smidt ham på forsiden af avisen med ordene 'Jovic på plads' sammen med et prisskilt på næsten 450 millioner kroner.

21-årige Jovic skulle ifølge mediet, der følger hovedstadens klubber tæt, være Real Madrid-spiller de næste seks sæsoner, mens Frankfurt har sikret sig 20 procent af næste salg.

Christian Eriksen under opvarmningen til CL-semifinalen mod Ajax. Hans værdi skulle meget gerne få et gevaldigt nøk opad, hvor Tottenham stryger i finalen. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Eriksen i fornemt selskab: De er Zidanes yndlinge

Serberen har scoret 25 mål i 51 ligakampe i det tyske. Som 20-årig blev han Bundesligaens yngste spiller til at score fem kasser i en enkelt kamp, da Düsseldorf blev kørt over med 7-1.

Luka Jovic (th) har fået sin fodboldopdragelse i Røde Stjerne. Foto: AP / Michael Probst
Luka Jovic (th) har fået sin fodboldopdragelse i Røde Stjerne. Foto: AP / Michael Probst
 

På leje i Tyskland
Frankfurt hentede ham på en to-årig lejeaftale i 2017 med en købsoption på lidt over 50 millioner kroner. Optionen udnyttede de i april 2019. Skiftet træder dog først officielt igennem ved sommerens transfervindue, hvorefter han ifølge AS bliver Real Madrid-spiller med det samme.

I Benfica nåede han blot at få to kampe.

Jovic startede sin professionelle karriere i den serbiske kult-klub Røde Stjerne Beograd. Her blev det til 42 optrædener med 12 mål til følge. 

Genopbygning
Real Madrid har haft en skuffende sæson, hvor de skal kigge langt efter de store trofæer - bortset fra en sejr i klub-VM.

I hovedstadsklubben bliver Jovic en del af et større generationsskifte, som cheftræner Zinedine Zidane så småt er ved at kickstarte.

Han har allerede sikret sig en ny forsvarsgeneral i brasilianske Eder Militao fra Porto, mens både Christian Eriksen, Eden Hazard og Paul Pogba står skrevet på Zidanes blok.

Sport og Spil Messis magiske milepæl: Så vild er han

- Når man spiller mod de store hold, er det fedt. Det er dem, jeg gerne vil måle mig med, så jeg skal vise, at jeg kan være på niveau med dem. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Hjemme hos Braithwaite: Folk forveksler selvtillid med arrogance

Juanito overfor Allan Simonsen. Foto: Colorsport/REX/Shutterstock Sport og Spil Da Real Madrid-legenden døde, sørgede de også i Barcelona

32 kommentarer
Vis kommentarer