Stadsgaard: Her kan alt ske

Alt kan ske i gruppe C, lyder dommen fra '1000 på spil'-eksperterne Kris Stadsgaard og Benjamin Leander, der derfor i dag placerer deres væddemål et andet sted

Stadsgaard: Her kan alt ske

Se her, hvad '1000 på spil'-panelet spiller på i dag.

Benjamin Leander satser på mål, mens Kris Stadsgaard gør det modsatte i onsdagens afsnit af '1000 på spil'.

Mere enige er de dog i deres analyser af årets Champions League-grupper, hvor gruppe C med Ajax, Besiktas, Dortmund og Sporting CP kan ende både i øst og vest.

- Gruppe C er der, hvor alt kan ske, vurderer Kris Stadsgaard, og det er Benjamin Leander enig i.

- Den er megajævn, lyder det fra Leander.

- Den har måske lidt Europa League-vibe over sig i forhold til topniveau. Til gengæld tror jeg ikke, vi kommer til at mangle mål.

Tips og tricks alle europæiske kampdage
'1000 på spil' er tilbage i en Europa-udgave, hvor de tre paneldeltagere ser frem mod aftenens kampe og forsøger at ramme de rigtige kampudfald i bestræbelsen på at vinde den største gevinst.

Har du problemer med spil, kan du få hjælp af spillemyndigheden her.

I panelet flankeres vært og 'sofabetter' Maya Westander af fodboldekspert og fodboldskoleindehaver Kris Stadsgaard og spilnørd Benjamin Leander fra SpilXperten.

Regler i '1000 på spil'

Denne udgave af '1000 på spil' er en dyst på tværs af de europæiske klubturneringer.

Deltagerne starter med 1000 fiktive kroner og skal herefter forsøge at få disse til at yngle mest muligt - og slå de andre.

I konkurrencen må de spille sammenlagt maksimalt 100 kroner på en til to kampe fordelt over en til to væddemål på hver europæisk kampdag.

Stillingen opgøres løbende på skærmen fra program til program.