Annonce:
Annonce:

Stjerne cyklede 600 kilometer til sin nye klub

Den tidligere brasilianske landsholdsangriber Fred valgte i sidste uge at cykle til kontraktunderskrivelsen med Fluminense

Fred er tilbage i Fluminense. Her ser angriberen efter en triumf med klubben i 2012. Foto: AP Photo/Nelson Perez, Fluminense
Fred er tilbage i Fluminense. Her ser angriberen efter en triumf med klubben i 2012. Foto: AP Photo/Nelson Perez, Fluminense
Annonce:
Følg Fodbold

Der er flere måder at ankomme til en ny klub på. Cykel er sjældent en af dem!

Ikke desto mindre valgte den tidligere brasilianske landsholdsangriber Fred cyklen, da han i sidste uge skiftede Cruzeiro ud mod Fluminense.

I stedet for at gøre som de fleste nok ville have gjort - at flyve fra Belo Horizonte til Rio de Jaineiro - valgte 36-årige Fred at hoppe i sadlen og tilbagelægge de godt 600 kilometer på cykel.

Der var afgang fra Belo Horizonte sidste mandag, og fredag kunne Fred trille ind på Estádio das Laranjeiras i Rio de Janeiro, som nu skal være hans hjemmebane.  

Han svingede i bedste brasserstil Fluminense-trøjen over hovedet, da han kørte gennem Rios tomme gader på vej mod kontraktunderskrivelsen.

Der var naturligvis en mening med galskaben.

Annonce:

Fred ønskede at samle ind til fattige familier. Firmaer sponserede den cyklende angriber, og 'Tour do Fred' har givet fødevarepakker med ris, bønner og andet godt til flere tusinde fattige familier i det coronaplagede land.

Fred er herhjemme nok mest husket som angriberen, der fejlede for Brasilien, da det fodboldgale land for seks år siden afholdt VM.

Han blev også noget af en syndebuk i hjemlandet og trak sig fra landsholdet efter den mislykkede slutrunde.

På klubplan har det også knebet noget for den tidligere Lyon-bomber de seneste sæsoner, men i Fluminense holder de stadig meget af ham.

Fred spillede i Rio-klubben fra 2009 til 2016 og scorede hele 172 mål i den periode.

Fluminense vandt med Fred på holdet mesterskabet i både 2010 og 2012.

Medie: Regering klar til Superliga-forsøg

Superstjerne fik dødstrusler

CAS behandler Manchester City-sag

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: