Stjernens vilde Kina-aftale: Klubben skal købe seks millioner flasker vin

Det kommer til at vælte ind med penge, når Andres Iniesta skifter til kinesisk fodbold. Det gælder også spillerens vinfirma

Andres Iniesta kommer til at score kassen i Kina, og kineserne får både bold og vin for pengene. Foto: Ritzau Scanpix
Andres Iniesta kommer til at score kassen i Kina, og kineserne får både bold og vin for pengene. Foto: Ritzau Scanpix

Det lakker mod enden for Andres Iniestas tid i Barcelona, men samtidig åbner der sig en ny periode i spanierens karriere, som kan ende med at blive særdeles fordelagtig, når det kommer til det økonomiske aspekt.

Efter denne sæson skifter Iniesta sandsynligvis til den kinesiske klub Chongquing Dangdai Lifan, hvor han kan se frem til en løn på svimlende 200 millioner kroner om året i de tre sæsoner, han nok skriver under på.

Det skriver den spanske avis El Mundo.

Se også: Forlader Barcelona med tårer i øjnene: Det er slut

Chongquings ejer er Jiang Lizhang, der også ejer Granada og Parma, ligesom han har aktier i NBA-holdet Minnesota Timberwolves, og det skulle være ham, der står bag tilbuddet til Iniesta, som vil gøre ham til en af de bedstbetalte spillere i verden - kun overgået af Messi og Neymar.

Derudover har Iniesta angiveligt fået en ekstra aftale med i kontrakten. Den handler om, at den kinesiske klub har forpligtet sig til at købe ikke mindre end seks millioner flasker vin fra spillerens vinfirma, Bodegas Iniesta.

Her er prisen godt 45 kroner for en flaske, som vil sende 270 millioner kroner ind på firmaets konto. Desuden får han åbnet døren ind til det kinesiske marked. Endelig er der pengene for billedrettigheder, som man endnu ikke har tal på.

Iniesta har spillet i FC Barcelona siden, han var 12 år gammel, og nu som snart 34-årig er tiden kommet til at prøve noget nyt.

Se også: Tidligere Superliga-stjerneskud i problemer: Smidt ind fra træning - igen!

Se også: FIFA vil indføre mini-VM hvert andet år

Se også: Pinligt nederlag koster: Traditionsklub sparker træneren

22 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere