Stjernespiller færdig i topklub efter coronakritik

Den tidligere stjerne i Chelsea John Obi Mikel er færdig i den tyrkiske storklub Trabzonspor efter at have kritiseret fodboldforbundet for at gennemføre liga-kampe midt i coronakaos

John Obi Mikel forstod ikke meget af, at den tyrkiske liga ikke blev suspenderet. Nu er hans egen kontrakt revet itu. Foto: Henry Romero/Ritzau Scanpix
John Obi Mikel forstod ikke meget af, at den tyrkiske liga ikke blev suspenderet. Nu er hans egen kontrakt revet itu. Foto: Henry Romero/Ritzau Scanpix

- Der er mere i livet end fodbold.

- Jeg føler mig utilpas og har ikke lyst til at spille fodbold i den her situation. Alle burde være hjemme hos deres familier og deres elskede i den her kritiske tid.

- Sæsonen burde aflyses, nu da verden står over for så turbulente tider.

Sådan skrev den tidligere stjerne i Chelsea, John Obi Mikel forleden på sin Instagram-profil.Kritikken omkring den manglende liga-aflysning gik ud til det tyrkiske fodboldforbund, der i weekenden gennemførte endnu en spillerunde i den tyrkiske liga, hvor Mikel er på kontrakt hos topholdet Trabzonspor.

Tirsdag meddelte den tyrkiske storklub så - ud af det blå - at samarbejdet med John Obi Mikel er ophørt. Kontrakten er annulleret, og der er enighed om, at han færdig i klubben uden ret til at kræve løn for den sidste del af kontraktperioden.

Dermed ligger det ganske meget i kortene, at årsagen skal findes i Obi Mikels utilfredshed med, at den tyrkiske liga på trods af den europæsike krise-tilstand har holdt fast i at gennemføre fodboldkampe i den bedste række - dog for tomme tribuner.

Trabzonspor ligger pt nummer et i den tyrkiske liga, og John Obi Mikel har været en stor del af den succes med 19 kampe i sæsæonen.

Real Madrid-legende på intensiv med coronavirus
Aflyst alt for sent
Fem ting vi mangler svar på
Stor uenighed: Kommer til at eksplodere i Parken