Storklub ramt af skandale: Præsident anklaget for narko-salg

Ejeren af fodboldklubberne Olympiakos og Nottingham Forest, Evangelos Marinakis, er blevet anklaget for narkotika-handel

Den græske klubpræsident Evangelos Marinakis er anklaget for handel med narkotika. Selv nægter han. Foto: Thanassis Stavrakis/AP
Den græske klubpræsident Evangelos Marinakis er anklaget for handel med narkotika. Selv nægter han. Foto: Thanassis Stavrakis/AP

For to uger siden stjal den græsk-russiske klubpræsident for PAOK, Ivan Savvidis, overskrifterne, da han spankulerede ind på banen med en pistol i bæltet for at fortælle dommeren sin mening om hans præstation.

Den græske Super League er stadig suspenderet efter episoden, og nu er endnu en græsk klubpræsident kommet i mediernes - og politiets - søgelys.

Der er tale om Evangelos Marinakis som foruden at eje det græske mandskab Olympiakos også ejer den engelske traditionsklub Nottingham Forest.

En græsk anklager udtalte fredag, at ​​den 50-årige rederi-ejer står over for 'meget alvorlige anklager'.

Marinakis mener selv, at han er udsat for et plot, og på den græske klubs hjemmeside bedyrer han sin uskyld.

- Jeg har aldrig haft noget at gøre med det, som de anklager mig for, og jeg er sikker på, at den igangsatte undersøgelse vil bekræfte ​min uskyld.

I henhold til græsk lovgivning må Marinakis ikke være involveret i nogen sportsforening, før han er dømt eller frikendt. Efterfølgende har han sagt, at han vil stoppe som formand for den græske klub.

Endnu er der ikke kommet nogen udmelding fra hans engelske klub, ligesom det engelske fodboldforbund heller ikke har kommenteret sagen.

Forretningsmanden, der købte Nottingham Forest i maj 2017, er desuden anklaget for forsøg på matchfixing i Grækenland.

FCK-back chokeret over manglende landsholdsudtagelse

Watt imponeret: - Kevin kan ende på podiet