Storsviner Zlatan efter kortslutning

LA Galaxys superstjerne Ibrahimovic Zlatan mistede besindelsen og slog sig til et direkte rødt kort mod Montreal Impact. Nu får han kraftig kritik for sin opførsel

Se Zlatans gigantiske svinestreg her. Video: AP

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic svines til efter, han kortsluttede oveni hovedet og slog sin modstander midt under en fodboldkamp.

Det skete under en kamp mod Montreal Impact, hvor Zlatans fodboldhold, LA Galaxy, vandt 1-0.

Det var nu ikke så meget sejren, der var taleemnet efter kampen i Canada. Det var derimod Zlatans voldsomme opførsel.

Montreal Impacts Michael Petrasso trådte - muligvis bevidst - Zlatan Ibrahimovic over tæerne, og det fik den svenske LA Galaxy-stjerne til at reagere kraftigt.

Zlatan slog ganske enkelt sin modstander i hovedet, inden de to spillere begge - ganske teatralsk - lod sig falde til jorden. Zlatan tog sig til hovedet, formentlig så det skulle se ud som om, at det var ham, der var blevet såret. Det resulterede i et rødt kort til Ibrahimovic og et gult kort til Michael Petrasso, der havde trådt Zlatan over tæerne.

Zlatan Ibrahimovic har haft en svær start hos LA Galaxy. Det blev ikke meget bedre af, at han mandag blev bortvist fra holdet efter episoden til kampen mod Montreal Impact.

Den svenske fodboldstjernes upassende opførsel på banen, er heller ikke gået stille hen. Zlatan møder nu stor kritik for sin handling.

- Nogle spillere kommer til den her liga med en speciel aura omkring sig og deres særlige ego, som får dem til at tro, at de er hævet over reglerne, lyder det fra Evan Bush, der er målmand hos Montreal, til CTV Montreal. Evan Bush uddyber:

- Folk som ham kommer til MLS - den øverste fodboldliga i USA og Canada, og tror, at de skal behandles anderledes, fortæller Bush.

Det gjorde tilsyneladende rigtig ondt, da Zlatan blev trådt over foden af modstanderen i kampen mod Montreal Impact. Foto: AP
Det gjorde tilsyneladende rigtig ondt, da Zlatan blev trådt over foden af modstanderen i kampen mod Montreal Impact. Foto: AP
 

Zlatan synker lavt
Den svenske fodboldspiller møder også kritik i det svenske medie Expressen, hvor mediets kommentator Noa Bachner går hårdt til den svenske stjerne.

- At ende på toppen. Det er ikke toppen, det er nok snarere enden. (...) Det er virkelig ikke godt at se Sveriges bedste fodboldspiller synke så lavt, skrev Noa Bachner tirsdag og fortsatte med en bøn til den svenske fodboldlegende.

- Slut på toppen. Det er den måde, vi ønsker at sige farvel. Du ønsker det også, og du har lovet at gøre det, afslutter Noa Bachner.

Zlatans ophold i LA Galaxy har hidtil ikke været nogen stor succes. Tre mål i otte kampe og et rødt kort. Forventningerne til den svenske fodboldspiller var betydeligt højere end det.

Zlatan Ibrahimovic i nærkamp med Raheem Edwards inden sin udvisning mandag. Foto: All Over Press Intl. fodbold Zlatan ser rødt og slår modspiller i hovedet

Zlatan Ibrahimovic tjener stadig mange penge - men ikke i nærheden af det, han tjente for blot få måneder siden. Foto: AP/Jae C. Hong Intl. fodbold Zlatans voldsomme lønnedgang: FCK-flop tjener bedre end superstjernen

Kommer Zlatan med til VM? Det er det helt store spørgsmål i den svenske presse. Foto: AP/Ringo H.W. Chiu Intl. fodbold Svensk anfører har fået nok af Zlatan-snak: - Respektløst over for de andre

40 kommentarer
Vis kommentarer