Svensk anfører har fået nok af Zlatan-snak: - Respektløst over for de andre

Sveriges landsholdsanfører, Andreas Granqvist, er træt af alle spekulationerne om Zlatan Ibrahimovic' mulige VM-deltagelse - og vil gerne have en hurtig afklaring

For nyligt besøgte den tidligere brasilianske fodboldspiller Ronaldo LA Galaxy. Her mødte han også Ibrahimovic (Video: LA Galaxy)

Zlatan Ibrahimovic har det med at lave overskrifter.

Og han laver dem stadig - også op til VM-slutrunden i Rusland, hvor Sverige som bekendt er kvalificeret. Det gjorde de på imponerende vis ved at slå Italien ud efter to playoff-opgør.

Og det var vel og mærke uden 36-årige Ibrahimovic, der sagde farvel og tak til landsholdet efter EM-skuffelsen i 2016.

Men de seneste par måneder har angrebsstjernen op til flere gange antydet, at han kunne være åben for et landsholdscomeback til VM. Noget, som de svenske medier har brugt meget spalteplads på siden, og som landstræner Janne Andersson op til flere gange har skullet forholdet sig til.

Men her tre uger inden Andersson skal til at præsentere og udtage den svenske VM-trup, blander holdets anfører Andreas Granqvist sig i debatten om Zlatan.

Alexandre Lacazette, som Arsenal har skrevet kontrakt med, er et af de 100 talenter på listen. Foto: AP Sport og Spil De var de 100 største talenter: Hvem toppede, hvem floppede og hvem endte i Superligaen?

Dette billede vakte stor opsigt på de sociale medier - da Adriano poserede med våben sammen med brasilianske bandemedlemmer Sport og Spil Ødelagt af narko og våben: Kan du kende stjernen?

Han er træt af alle spekulationerne og beder Ibrahimovic om et klart svar: Vil du med til VM eller ej?

- Jeg mener, at han skal være klar i mælet. Han bør ringe til Janne Andersson eller udtale sig i medierne. Enten skal han sige; 'Ja, jeg ønsker at spille VM' eller 'Nej, min beslutning efter EM holder jeg fast ved'. Så behøver vi ikke at spekulere mere på det. Men det er en sag for landstræneren, om han skal med. Hvad jeg ved af, har der dog ikke været kontakt mellem de to, siger Granqvist til Aftonbladet og tilføjer:

- Om jeg håber, at han kommer med? Ved du hvad, jeg kan ikke som anfører sige, hvad jeg mener om Pontus Wernbloom, Andreas Isaksson eller Zlatan i forhold til VM-udtagelsen. Det er respektløst over for de spillere, som har hjulpet os i kampen om at komme med til VM, siger han.

Zlatan Ibrahimovic deltog et et talkshow tidligere denne måned. Foto: Alloverpress
Zlatan Ibrahimovic deltog et et talkshow tidligere denne måned. Foto: Alloverpress
 

Den nyslåede LA Galaxy-spiller udtalte sig senest om VM, da han var med i det amerikanske talkshow 'Jimmy Kimmel Live', hvor han kom med noget af et kryptisk svar.

- Jeg har bare sagt, at jeg skal til VM. Siger jeg mere, kommer folk til at hænge mig, så jeg må være forsigtig med, hvad jeg siger. Men altså - et VM uden mig, er ikke et rigtigt VM, sagde Zlatan.

Se også: Zlatan-snakken der ikke vil dø: Nu puster medie til gløderne

Det svenske fodboldforbund har dummet sig i pinlig bommert over for Zlatan Ibrahimovic. Foto: AP Landsholdsfodbold - 19. apr. 2018 - kl. 12:04 Svensk forbund med gigantisk Zlatan-bommert: - En ren og skær ulykke

Zlatan Ibrahimovic siger, at han skal med til VM. Foto: AP VM 2018 - 18. apr. 2018 - kl. 14:24 Kæphøje Zlatan fastslår: - Der er intet VM uden mig

90 kommentarer
Vis kommentarer