Svensker på vej til United: Smadrer vild transferrekord

En svensk forsvarsspiller er på vej til at blive dyrere end store navne som Axel Witsel, Angel di Maria og Renato Sanches

Følg Fodbold

Den 22-årige svenske forsvarsspiller Victor Lindelöf er på vej mod et drømmeskifte fra portugisiske Benfica til Manchester United, hvor José Mourinho står klar med åbne arme og tegnebog for at få den talentfulde centerforsvarer i stalden.

Og selv er Lindelöf har leveret flere fremragende præstationer i den portugisiske storklub den seneste tid, så er prisskiltet på svenskeren dog med til at øge hypen yderligere.

Benficas præsident, Luis Filipe Vieira, har længe forsøgt at holde på sin svenske guldfugl, men et United-bud på 45 mio. euro, svarende til cirka 335 mio. kr., har fået Vieira på andre tanker.

Buddet skulle nu officielt være accepteret, således Lindelöf kan forhandle sine personlige vilkår på plads med Manchester United.

Det skriver den portugisiske sportsavis A Bola tirsdag på sin forside.

Hvis Victor Lindelöf, der vandt U21-EM med Sverige sidste år, som ventet ryger af sted fra Portugal til den nette sum af 335 mio. kr. vil han skrive endnu et imponerende kapitel i Benficas i forvejen flotte transferbog.

Victor Lindelöf vil nemlig blive det dyreste salg nogensinde fra den portugisiske storklub, der ellers har solgt store spillere som eksempelvis Angel di Maria, Nemanja Matic, Renato Sanches, David Luiz og Axel Witsel.

Også medierne O Jogo og Record beretter om, at Victor Lindelöf i januar slår pjalterne sammen med Mourinho i Manchester for rekordsummen.

Se listen med de dyreste Benfica-salg i historien herunder:

Det dufter af sølv: Sådan mærker man Mukhtar-effekten i Brøndby

Lønningerne er gået amok: Han smadrer Messi og Ronaldo

Dansk U21-stjerne hædres for flot slutrunde

Sådan gik lodtrækningen: Kæmpe CL-brag i vente

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind