Svenskerne hævder: Hjulmand afløser dansk landstræner

Den danske træner Kasper Hjulmand er ifølge det svenske medie Sydsvenskan tæt på at blive præsenteret som træner i Malmö FF

Kasper Hjulmand erstatter Åge Hareide, vores nye danske landstræner, skriver Sydsvenskan nu. (Foto: All Over Press)
Kasper Hjulmand erstatter Åge Hareide, vores nye danske landstræner, skriver Sydsvenskan nu. (Foto: All Over Press)

Åge Hareide er færdig i svenske Malmö FF for i stedet at overtage jobbet som landstræner for Danmark, og derfor er den svenske klub på jagt efter en ny træner. Og det kan meget vel blive en dansk træner.

I flere uger har danske Kasper Hjulmand været favoritten til at overtage jobbet i Malmö FF, og nu melder det svenske medie Sydsvenskan, at danskeren allerede i dag eller i morgen kan blive præsenteret som cheftræner for Malmö FF.

Sydsvenskan har tidligere haft fingeren på pulsen - blandt andet i forhold til Åge Hareide og det danske landstrænerjob - og nu er det altså Hjulmand, som skal være tæt på et job i det svenske.

Jobbet vil angiveligt også passe godt til Hjulmand, der kan blive boende i Nordsjælland og køre på arbejde hver morgen.

Kasper Hjulmand har været uden arbejde, siden han i starten af 2015 blev fyret i tyske Mainz. Siden har han kæmpet for at nå en økonomisk aftale med tyske Mainz, og det faldt på plads for et par uger siden.

Åge Hareide på sidelinjen som MFF-træner. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Morten Bruun: Giv dog Hareide en chance

Kasper Hjulmand erstatter Åge Hareide, vores nye danske landstræner, skriver Sydsvenskan nu. (Foto: All Over Press) Intl. fodbold Svenskerne hævder: Hjulmand afløser dansk landstræner Hjulmand har haft lang tid til at tænke over, hvad han vil, fortalte han tidligere på året. Nu lader det til, han har besluttet sig. (Foto: Lars Poulsen)

6 kommentarer
Vis kommentarer