Terror i Tyrkiet: Landsholdsspillers far dræbt i angreb

Det forfærdelige terrorangreb i Ankara har fået en personlig konsekvens for Galatasarays tyrkiske offensivprofil Umut Bulut

Se video fra Ankara her (Video: AP)

Tyrkiet blev endnu engang ramt af et forfærdeligt terrorangreb, da hovedstaden Ankara søndag aften blev rystet af en eksplosion.

Dødstallet er officielt oppe på 37, men mange flere kæmper stadig for deres liv efter eksplosionen, der skete ved en park ved Ankara Kisilay Atatürk Boulevard i området tæt på Højesteret.

Årsagen til eksplosionen, der var så kraftig, at flere bygninger også er blevet beskadiget, er indtil videre ukendt. Men det forlyder, at eksplosionen skal være udløst, da en bil torpederede en bus.

Mange familier er naturligvis blevet berørt at tragedien, som ingen har taget ansvaret for endnu.

Galatasaray-profilen og den tyrkiske landsholdsspiller Umut Bulut er en af de personer, som er blevet ramt allerhårdest. Storklubben meddeler på deres hjemmeside, at den 32-årige spillers far var en af ofrene i angrebet, og at hele klubben kondolerer hans tab.

Flere spillere fra den tyrkiske liga gik til tasterne umiddelbart efter angrebet for at vise deres medfølelse for ofrene og de pårørende. En af dem var den danske landsholdsspiller Simon Kjær, der til dagligt tørner ud for Istanbul-klubben Fenerbahce.

Det er sjette gang i år, at Tyrkiet bliver ramt af et terrorangreb.

Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere