Tidligere FCK’er kan tvinges til karrierestop

Daniel Braaten kan risikere at måtte lægge støvlerne på hylden i utide, fordi han er plaget af skader

Daniel Braaten brænder en kæmpechance. Foto: Lars Poulsen
Daniel Braaten brænder en kæmpechance. Foto: Lars Poulsen

Tilbage i 2013/2014-sæsonen tørnede den nu 35-årige Daniel Braaten ud for FC København, men offensivspilleren slog aldrig til og er nu efter et par år i Vålerenga at finde i norske Brann.

Her imponerede Braaten i sin første tid i klubben, men i begyndelsen af juli sidste år begyndte veteranens skadesproblemer med en strækning i benet.

Efter afslutningen på sæsonen 2017 fik Braaten yderligere problemer med benet, og det kan nordmanden komme til at tage konsekvensen af snart. Han forklarer nemlig, at et karrierestop kan lure rundt om hjørnet.

- Sidste år holdt min krop i et halvt år, så vi får at se, hvor meget den orker i år. Går det ikke, så går det ikke. Det er ikke værre end det. Jeg skal bare passe mit arbejde, siger Daniel Braaten til norske Eurosport.

- Om 2018-sæsonen bliver den sidste på fodboldbanen, kommer an på kroppen. Nu holdt den et halvt år i fjor, og så må man begynde at vurdere det.

Daniel Braaten nåede at spille 30 kampe for FC København, hvor han scorede to mål, heriblandt det mål, der sikrede sejren i Champions League mod Galatasaray.

Modstander bryder sammen i gråd: Dobbelt benbrud til Premier League-spiller

Sparket ud i FCK: Nu sætter han selv ord på

Superstjernen rystet: Sendt ud af 21-årig fan

Mølby: Sánchez er en stor sejr for United