Annonce:
Annonce:

Tidligere Milan-stjerne får travlt: Landstræner og spiller på samme tid

Mange danskere husker nok bedst Keisuke Honda for sit mål mod Danmark, da Japan sendte os ud af VM i 2010. Nu skal han balancere to jobs, når han fremover skal være både træner og spiller

Keisuke Honda(nr. to fra højre) jubler med sine daværende holdkamerater fra AC Milan efter en scoring. Foto: Luca Bruno
Keisuke Honda(nr. to fra højre) jubler med sine daværende holdkamerater fra AC Milan efter en scoring. Foto: Luca Bruno
Annonce:
Følg Fodbold

Japanske Keisuke Honda skal nu være træner for det Cambodjanske landshold, mens han fortsat selv spiller fodbold for sin nye klub, Melbourne victory, som han skrev kontrakt med for få uger siden. Det skriver The Guardian søndag.

Det kommer til at fungere sådan, at han skal spille for Melbourne Victory til hverdag, og når der så er landsholdspauser, mødes han med Cambodjas landshold, hvor han skal være træner.

Honda har spillet 98 kampe for Japans landshold, men valgte efter VM i Rusland at indstille landsholdskarrieren.

Ingen indflydelse på spillet

Melbourne Victory har bekræftet, at de vidste alt om de igangværende forhandlinger om tjansen som landstræner, da de skrev kontrakt med Honda.

Annonce:

Hverken spilleren eller klubben mener, at det kommer til at have indflydelse på hans eget spil i den australske liga, og møderne med det Cambodjanske landshold kommer til at foregå over video-chat, når der ikke er landsholdspause.

Cambodjas landshold ligger som nr. 166 på verdensranglisten, hvilket må siges at være lavt. Honda håber på, at han kan være med til at promovere holdet overfor resten af verden, og at han kan være med til at indføre en mere struktureret spillestil.

Keisuke Honda har blandt andet spillet for AC Milan og CSKA Moskva, før han skrev under på en kontrakt med Melbourne Victory i den Australske A-League.

Rystet Nicki Bille i fængsel: Han hældte kogende olie ud over medfange

Strive bliver den nyeste i bunken af streamingtjenester, der viser sport. Her er en guide til at finde rundt i, hvad de forskellige sider har rettigheder til

IMG annoncerede mandag, at de ikke ville sælge rettighederne til La Liga og Serie A videre, men i stedet havde valgt at oprette deres egen streamingtjeneste, Strive. Den bliver endnu en spiller på banen, som i forvejen er godt fyldt op.

Det kan være svært at finde rundt i streaming-junglen, når det kommer til sport, da rettighederne er delt mellem flere forskellige udbydere. Nogle rettigheder deles udbyderne om, så de ikke har eneret på eksempelvis Premier League-fodbold, mens andre rettigheder er eksklusive for den enkelte streamingtjeneste, som Champions League eksempelvis er for Viaplay.

Det kan udbyderne tilbyde
De største spillere på markedet for streaming af fodbold er Viaplay, Eurosportplayer og den nyoprettede Strive.

I grafikken herunder fremgår det, hvilke fodboldligaer og turneringer som hver streamingtjeneste har rettigheder til. Længere nede i artiklen findes en grafik med nogle af de andre sportsgrene, som hver udbyder giver adgang til.


Samtidig er der nogle ting, som er eksklusive for den enkelte streamingtjeneste, hvilket også er grunden til, at Viaplay kan tage en væsentligt højere abonnementpris.

Følger man et bestemt hold - og kun dét hold - er det muligt at nøjes med en enkelt udbyder. Ønsker man derimod at følge flere ligaer og turneringer tæt, må man punge ud til dem alle, da de hver især har eksklusive rettigheder til nogle kampe, som ikke vises andre steder.

Derfor skal man købe sig adgang hos hver enkelt udbyder, medmindre man altså spenderer lidt mere og køber en stor tv-pakke i stedet, hvor de rigtige kanaler indgår.

Det bliver hurtigt dyrt, hvis man skal betale for alle mulighederne for streaming. Køber man eksempelvis adgang til de tre, som fremgår i denne artikel, ender man med en månedlig udgift på 497 kr., og med totalpakken fra Viaplay runder man 500 kr. om måneden.

Streamingtjenesterne har dog også den fordel, at man kan af- og tilmelde sig, som man vil. Derfor kan man eksempelvis købe adgang til Viaplay i den periode, der er spændende kampe i Champions League, eller købe adgang til Eurosportplayer, når yndlingsholdet er i Europa League-finalen.

Ryger til Premier League i rekordhandel: 'Den største dag i mit fodboldliv'  

Verdensrekord står for fald: Nu har spansk stjerne købt sig fri

Kopierer Cristiano: - De dræber mig, hvis jeg siger sandheden!  

Fuldstændig vilde tal: Ronaldo har fået Juventus' tal til at eksplodere

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: