Tidligere PL-stjerne i bizart interview - med sig selv

Dimitar Berbatov har givet et eksklusivt interview, hvor han både er interviewer og interview-personen

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Hvad gør man, hvis man har et budskab, men man ikke stoler på, at journalisterne bringer hele sandheden frem? Man interviewer da bare sig selv.

Sådan må den tidligere Tottenham- og Manchester United-profil Dimitar Berbatov have tænkt, da han besluttede sig for at fare til tasterne og lette hjertet.

Den karismatiske angriber blev præsenteret som den helt store stjerne i sommer i græske PAOK, men eventyret er slet ikke gået som planlagt. Siden september er det kun blevet til sølle fire mål i 17 kampe, og på det seneste har Berbatov måtte tage plads på udskiftningsbænken.

Se også: Berbatovs hævn: Bye-bye Arsenal

Helt galt gik det i weekenden i storkampen mod AEK Athen, hvor den 34-årige bulgarer blev udvist kort før tid efter en batalje med en modstander.

Berbatovs svingende form har fået medierne til at sætte spørgsmålstegn ved, om angriberen overhovedet ønsker at være i den græske storklub.

Men det gav hovedpersonen et klart og kontant svar på, da han publicerede et eksklusivt interview på sin Facebook-side, hvor han både var intervieweren (JDB) og interview-personen (DB)...

Vi har oversat den kuriøse monolog her:

JDB: Hej, hvordan har du det?

DB: Jeg har det fint, men jeg er skuffet. Vi tabte til AEK, og jeg blev udvist.

JDB: Var det korrekt med det røde kort?

DB: Ja. AEK-spilleren forsøgte at holde mig væk i feltet. Jeg var sur og nervøs, og det resulterede i, at jeg slog ham.

JDB: Hvorfor var du sur og nervøs?

DB: Jeg sad på bænken og så kampen, og selvom AEK ikke var det bedste hold, endte de stadig med at score. Jeg var blevet droppet til startopstillingen, og derfor kunne jeg ikke hjælpe. Dette var et derby, og jeg kom hertil for at spille de her kampe, hvor min kvalitet og erfaring ville kunne hjælpe holdet. Det var ikke meningen, at jeg skulle bruge tiden på bænken. Det er desværre sket.

Se også: TV: Se Berbatovs helt absurd arrogante scoring

JDB: Det er du skuffet over?

DB: Ja, når jeg ikke spiller, er jeg ikke glad. Problemet er, at jeg afreagerede på min modstander. Jeg er ikke den type spiller, der søger en konflikt. Det ved alle. Det skete, og det undskylder jeg for.

JDB: Der er mange aviser, der skriver, at du ikke har lyst til at spille for PAOK længere?

DB: Det er præcis derfor, jeg lader dig interviewe mig og ikke giver et interview til nogle mennesker, der finder på dumme ting om det. Det er ikke sandt, og dem, der hævder det, prøver at skade holdet. Jeg er stadig glad for at spille fodbold - og jeg vil spille. Når jeg ikke gør det, så bliver jeg sur og skuffet. Jeg kan ikke være tilfreds, når jeg ikke spiller, og de betaler mig godt på trods af krisen i Grækenland.

Berbatovs opsigtsvækkende enetale er blevet delt mere end 600 gange på Facebook på under et døgn.

TV: Angriberen er kendt for at lave spektakulære mål fra tid til anden. Gense denne geniale og top-arrogante kasse fra hans Monaco-dage:

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere