Til angreb efter bittert VM-exit: - Det var fejt

De tyske spillere var stærkt utilfredse med både dommeren og deres svenskere modstandere efter kvartfinale-nederlaget ved VM

Skuffelsen var stor for Lina Magull (th.) og de øvrige tyske spillere efter nederlaget til Sverige i VM-kvartfinalen. Foto: Benoit Tessier
Skuffelsen var stor for Lina Magull (th.) og de øvrige tyske spillere efter nederlaget til Sverige i VM-kvartfinalen. Foto: Benoit Tessier

De tyske fodboldkvinder er færdige ved VM, og de havde tydeligvis svært ved at sluge 1-2-nederlaget til Sverige lørdag aften.

Der blev fældet flere tårer på banen i Rennes, og der blev fyret hårde ord af sted efter det skuffende nederlag til svenskerne.

De tyske spillere var utilfredse både med kampens dommer og de svenske spillere.

De mente, at dommeren skulle have stoppet spillet, og at de svenske spillere skulle have stoppet op med at spille i optakten til Stina Blackstenius’ 2-1-scoring i begyndelsen af 2. halvleg.

Forud for scoringen var tyske Lina Magull og Hanna Glass i duel. Magull blev liggende på den svenske banehalvdel, men dommer Stephane Frappart fløjtede ikke af.

Hun lod spillet fortsætte, og det udnyttede Sverige til at sætte den afgørende scoring ind.

- Det er mærkeligt, at dommeren ikke fløjter, og når hun ikke gør det, føles det fejt, at de svenske spillere fortsætter.

- De må have set, at hun lå der, sagde Melanie Leupolz ifølge Expressen, mens hovedpersonen, Lina Magull, mente, at dommeren så det og alligevel ikke gjorde noget:

- Vi taber kampen på, at spillet får lov at fortsætte. Sverige scorer i en situation lige efter.

De svenske spillere jubler efter Stina Blackstenius' 2-1-scoring. Foto: Emmanuel Foudrot/Ritzau Scanpix
De svenske spillere jubler efter Stina Blackstenius' 2-1-scoring. Foto: Emmanuel Foudrot/Ritzau Scanpix

Magull forlod den såkaldte mixed zone, hvor journalister har mulighed for at interviewe spilleren, i tårer, og på pressekonferencen undskyldte den tyske landstræner, Martina Voss-Tecklenburg, kvartfinalenederlaget.

- Jeg vil gerne bede om jeres forståelse for, at vi har brug for tid til at analysere, hvad der er sket. Det er klart, at det er en skuffelse, sagde hun.

For Tyskland var nederlaget ekstra bittert. Det er ikke kun en VM-semifinaleplads, som de nu har misset. Det var også OL-pladsen næste år. Svenskeren er derimod OL-klar efter sejren, der kom efter mange års skuffelser mod skrækmodstanderen Tyskland.

Sverige møder Holland i den ene VM-semifinale, mens England og USA mødes i den anden.

Haas-teamchef Günther Steiner ses her i samtale med Mario Isola, der er teknisk chef hos Pirelli. Dækfabrikanten har fået en stor hovedrolle i denne sæson, hvor flere teams har haft besvær med at få dækkene til at fungere. Foto: Jan Sommer Formel 1 Jason Watt begriber det ikke: - Helt til grin

Landstræner Anders Lund ses her med flere danske ryttere under sidste års VM i Innsbruck. Foto: Tariq Mikkel Khan Cykling Ny virkelighed efter uhyggelig afsløring

Foto: Finn Frandsen/Polfoto Sport og Spil KÆMPE Laudrup-interview: - Jeg synes altså kæden falder helt af

I Dynamo Dresden stiftede den tidligere Brøndby-forsvarer Dario Dumic (th.) bekendtskab med nogle særdeles fanatiske fans. Foto: Dennis Hetzschold/imago/Ritzau Scanpix Sport og Spil Tidligere Brøndby-spillers møde med vilde fans: - De kom ud af ingenting

33 kommentarer
Vis kommentarer