Annonce:
Annonce:

Tirsdagens transferrygter: Moyes vil hente Juves drømme-duo

Manchester United-manageren planlægger at hente Paul Pogba hjem til Old Trafford

Paul Pogba kan være på vej tilbage til Manchester United (Foto: AP)
Paul Pogba kan være på vej tilbage til Manchester United (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Efter lørdagens 2-0 sejr over Michael Laudrups Swansea satte David Moyes søndag kursen mod støvlelandet.

Manchester United-manageren var på plads til opgøret mellem Cagliari og Juventus. men der var ikke bare tale om en hyggelig udflugt for den pressede manager.

Han rejste til Italien for at se nærmere på Paul Pogba og Arturo Vidal, to Juventus-spillere, som står højt på ønskelisten hos de engelske mestre.

Efter Juventus 4-1 sejr over Cagliari førte Moyes samtaler med Juventus' bestyrelsesformand, Beppe Moratta. Det er drømmen at hente begge spillere til Old Trafford, men bliver det kun en af dem, vil det helt sikkert også

være tilfredsstillende for Moyes.

Paul Pogba og Arturo Vidal (Juventus)

Interesseret klub: Manchester United

Annonce:

Det er lidt paradoksalt, når det handler om Paul Pogba. Han var hos Manchester United fra 2009 til 2012, hvor han kun fik tre kampe under daværende manager Sir Alex Ferguson. Siden mistede han tålmodigheden og skiftede til Juventus, hvor han i løbet af halvandet år har fået et internationalt gennembrud i en alder af 20 år. De fornemme bedrifter for Juventus udløste i december kåringen som Golden Boy, en titel til den bedste unge spiller under 22 år i Europa.

26-årige Arturo Vidal, der både kan spille centralt og på kanten, har først kontraktudløb i Juventus om tre år. Det betyder, at de italienske mestre i sandhed kan skrue prisen i vejret for den lille, temperamentsfulde chilener.Paul Pogba spillede i Manchester United fra 2009-2012, men følte ikke, han fik chancen og skiftede til Juventus. Nu vil Manchester United hente ham hjem igen. (Foto: AP)
Paul Pogba spillede i Manchester United fra 2009-2012, men følte ikke, han fik chancen og skiftede til Juventus. Nu vil Manchester United hente ham hjem igen. (Foto: AP)
Her er Europas 11 bedste fodboldspillere i 2013

Fabio Quagliarella (Juventus)

Interesseresserede klubber: Lazio og et skifte til Premier League

Den italienske avis II Messaggero skriver, at er parat til at betale seks millioner euro (45 mio. kr.) for Juventus-reserven Fabio Quagliarella. Sidste sommer var Norwich fra Premier League ude efter angriberen, der længe har været sat i forbindelse med et skifte til den engelske Premier League.Fabio Quagliarella, der her ses i en duel med Per Krøldrup, kan være på vej til et klubskifte. Han skilder med at spille fast hos de italienske mestre fra Juventus.
Fabio Quagliarella, der her ses i en duel med Per Krøldrup, kan være på vej til et klubskifte. Han skilder med at spille fast hos de italienske mestre fra Juventus.


Anderson (Manchester United)

Interesseret klub: Fiorentina

Annonce:

Manchester Uniteds midtbanespiller får ikke meget spilletid hos de engelske mestre. Sky Italia skriver, at aftalen er på plads mellem Manchester United og Fiorentina. Der bliver angiveligt tale om en låneaftale for resten af sæsonen. Siden får Fiorentina option på at købe brasilianeren for 6,5 mio. euro (48,7 mio. kr.). Aftalen kan være på plads i løbet af de næste 48 timer.Brasilianeren Anderson ligner en færdig mand i Manchester United. Han står foran et låneophold i Fiorentina. (Foto: AP)
Brasilianeren Anderson ligner en færdig mand i Manchester United. Han står foran et låneophold i Fiorentina. (Foto: AP)
Er Uniteds blodbad i gang?

Luuk de Jong (Borussia Mönchengladbach)

Interesserede klubber: Stoke og Newcastle

Alan Pardew, Newcastles manager, har bebudet, han vil handle i dette vindue. Det kan meget vel blive offensiven han vil styrke sit mandskab. Den lokale avis i Nwecastle Cronicle nævner hollænderen som en af de varmeste navne. Den 23-årige angriber har ikke haft et stort efterår i Gladbach. Han er kun blevet brugt som indskiftningsspiller og har endnu ikke scoret i denne sæson. Mark Hughes er også på jagt efter en angriber og er også sat i forbindelse med de Jong.

Luuk de Jong (i rød trøje), der ses i en kamp i Europa League mod OB for for sin tidligere klub Twente, kan være på vej til enten Newcastle eller Stoke.
Luuk de Jong (i rød trøje), der ses i en kamp i Europa League mod OB for for sin tidligere klub Twente, kan være på vej til enten Newcastle eller Stoke.


Xavi (Barcelona)

Interesserede klubber: Manchester City og New York Red Bulls

Den tidligere Barcelona-spiller Thierry Henry forsøger at lokke midtbanegeniet Xavi til et skifte til New York Red Bulls. Men også Manchester City viser interesse for den velfunderede midtbanespiller. Han er i tvivl om

Annonce:

sin fremtid. Han kan også ende med at afslutte sin karriere i Barcelona, hvor han har spillet hele sit liv.Xavi er efterspurgt. Han har flere muligheder, hvor karrieren kan fortsætte, hvis han vælger at forlade Barcelona. (foto: AP)
Xavi er efterspurgt. Han har flere muligheder, hvor karrieren kan fortsætte, hvis han vælger at forlade Barcelona. (foto: AP)

 
Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: