Annonce:
Annonce:

Transfervinduet nærmer sig: Skal Neymar til Premier League?

Fans verden over krydser fingre for, at deres klub forstærker sig i det kommende transfervindue. Vi har samlet nogle af rygterne, der sender stjerner til og fra Premier League

Fabregas, Anderson og Neymar rygtes alle til nye klubber i januar (Foto: Alastair Grant, Gregorio Borgia,  Luca Bruno / AP)
Fabregas, Anderson og Neymar rygtes alle til nye klubber i januar (Foto: Alastair Grant, Gregorio Borgia, Luca Bruno / AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Der er kun få dage til, at transfervinduet åbner og fodboldklubber verden over skal forsøge at forstærke sig i kampen om overlevelse eller medaljer.

Vi har samlet et par af tirsdagens rygter, der sender prominente spillere til og fra Premier League.

Neymar fra Barcelona til Manchester City

Manchester-klubben er kendt for at have en næsten utømmelig pengepung, og det er ser ud til at de er klar til at spendere store summer i bestræbelserne på at ende øverst i Premier League.

Ifølge den engelske avis The Independent, er Neymar nervøs for den skattesag der i øjeblikket kører i Spanien, hvor både hans holdkammerat Lionel Messi og Neymars far er indblandet.

Det skulle ifølge avisen være nok til, at Neymar overvejer et skifte væk fra Barcelona, selv om klubben lige nu topper La Liga og er videre i Champions League.

Annonce:

Rent sportsligt får Neymar næppe bedre vilkår for succes, end han har lige nu i Barcelona. I sidste sæson vandt han the treble med klubben, og med Lionel Messi og Luis Suarez danner han en giftig angrebs-trio, der allerede har sikret pokaler til Barcelona i denne sæson, efter at de vandt VM for klubhold.

Ender forholdende udenfor banen alligevel med, at drive Neymar væk fra Catalonien, er Manchester City klubben der har økonomien til at vriste ham ud af kløerne på Barcelona, hvor han er på kontrakt indtil 2018.

FCK's nytårskup: Vil hente Nicklas Bendtner

Cesc Fabregas fra Chelsea til Inter eller Juventus

Det kører ikke for Cesc Fabregas i Chelsea. Spanieren har i denne sæson ikke vist den form, der kendetegnede ham i tiden i Arsenal og Barcelona. Han har været udskældt af fansene, som betragter hans dårlige præstationer, som en af grundene til klubbens dårlige præstationer i ligaen og fyringen af José Mourinho.

Men skulle Cesc Fabregas ønske at ende kapitlet i Chelsea, står der store klubber klar i kulissen med en kontrakt, skriver engelske Daily Mail.

Annonce:

Inter topper lige nu Serie A og holder de fast i deres placering, skal de til at forstærke sig frem mod Champions League i næste sæson, og de skulle altså have blikket rettet mod Cesc Fabregas.

Hos rivalerne fra Juventus sidder Paul Pogba tungt på midtbanen, men med rygterne om at han kan være fortid i klubben til sommer, kan Fabregas være manden, der skal udfylde hullet efter den store franskmand.

Kontrakt-kaos: Så mange kan forlade din Superliga-klub gratis

Bafétimbi Gomis fra Swansea til Lekhwiya

Michael Laudrups tidligere klub i Qatar, Lekhwiya har set sig lune på Swansea-angriberen Bafétimbi Gomis.

Ifølge franske Foot Mercato er klubben klar til at smide mellem otte og ti millioner euro for angriberen, der har scoret fem gange for waliserne i denne sæson. Vælger han at skifte til Qatar, kan han udover varmere vejr også se frem til en stor løncheck på omkring 30 millioner kroner om året.

Rygterne har svirret, om at Gomis selv har bedt klubben om at blive solgt. Han har dog forsøgt at nedtone rygterne på twitter.

Annonce:

Liverpool vil hente gratis Bundesliga-stopper

Felipe Anderson fra Lazio til Manchester United

De røde djævle har haft et formdyk på det seneste, og træner Louis van Gaal skulle have set sig varm på Lazios offensive midtbanespiller Felipe Anderson, i håb om at han kan være med til at vende skuden for United.

Den 22-årige brasilianer har været udtaget til det brasilianske landshold, og selv om Lazio ikke har præsteret fantastisk i Serie A i denne sæson, har han altså præsteret godt nok til, at Manchester United er interesseret i at hente ham til Old Trafford, skriver italienske Repubblica.

Husk at du kan få overblik over alle transfers, når Ekstra Bladet TV sender live fra den sidste dag i transfervinduet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: