Annonce:
Annonce:

Trods mulig skattesnyd: 'Ingen konsekvenser for Ronaldo'

Cristiano Ronaldo bliver beskyldt for at gemme millioner i skattely. En alvorlig anklage - men det ændrer ikke hans popularitet, mener tidligere ungdomstræner.

Annonce:
Følg Fodbold

Om fire måneder vil det formentligt ikke være skattely, som den verdensberømte fodboldspiller Christiano Ronaldos fans hæfter sig ved.

Sådan lyder det fra tidligere U21-landsholdstræner Keld Bordinggaard, efter fortrolige dokumenter viser, hvordan fodboldspilleren angiveligt har gemt penge i skattely.

- Når sådan noget rammer ungdomsspillere og talenter, er refleksionen hos mange unge fans ikke så stor. Men det er tilgivelsen til gengæld, siger han.

Det er ikke noget, der piller nævneværdigt ved Christiano Ronaldos popularitet. Hvis han scorer senere i dag, vil det muligvis få mere opmærksomhed hos hans fans, mener Keld Bordinggaard.

- Der er nogen, der blindt følger deres idoler og meget nødig ser en stjerne slukkes på sådan en baggrund her, siger han.

Men fodboldorganisationerne skal tage et standpunkt, mener Keld Bordinggaard.

Annonce:

Ifølge ham har både klubberne og de store organisationer et ansvar.

- Noget af det, som fodbold kan, er at promovere nogle værdier, man gerne vil give videre til unge mennesker, siger han.

Foto: AP
Foto: AP
 

Fodbold er en del af noget større, lyder det fra Keld Bordinggaard. Det er også sloganet for Dansk Boldspil-Union, som er meget velvalgt i denne her forbindelse, mener han.

- De værdier, der er i spil, skal ikke gives videre til den næste generation. Vi er nødt til at markere, at det her ikke er i orden.

Cristiano Ronaldo har angiveligt flere milliarder kroner stående i skattely, skriver Politiken.

Avisen har fået indsigt i en række dokumenter fra whistleblowerplatformen football Leaks, som det tyske nyhedsmagasin Spiegel har modtaget af en anonym kilde.

Oplysningerne viser, hvordan Ronaldos personlige sponsorindtægter fra blandt andet den danske tøjproducent JBS samt Nike og Armani mellem 2009 og 2014 flød.

Pengene strømmede gennem et selskab i Irland og videre ud i et skuffeselskab på De Britiske Jomfruøer.

Kommentator: Skattesag vil forværre Ronaldos image

Ronaldo taget med underbukserne nede - gemmer milliard i skattely

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: