TV-kendisser i angreb: Dæmp dig, Zlatan

TV-kendisser har fået nok af den kæphøje fodboldstjerne

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Anført af et par TV-kendisser er der startet et angreb på Sveriges stolte søn, Zlatan Ibrahimovic.

Det er fodboldstjernens nyeste reklamefilm for Volvo, som har fået den tidligere bingo- og lottovært, Lasse Kronér til at bede Zlatan om at dæmpe sig.

Årets svenske sportsjournalist, Oluf Lundh gør et forsøg på at sælge en ny bog fra hans hånd med en 'ukendt forklaring' på, hvorfor Zlatan Ibrahimovic i sin tid blev vred på ham.

Tweetet fra bingo- og lottoværten er affødt af følgende udtalelse til Scandinavian Traveler i anledning af den nye reklamefilm for Volvo med Zlatan Ibrahimovic i hovedrollen.

- Volvo var lille, før de mødte mig.

Og det er en anden gren af Zlatan Ibrahimovic' mange kommercielle aktiviteter, som er årsag til, at den højt profilerede vært på TV 4 sidste sommer kom i 'bad standing' hos ikonet.

Det skete ved et krebsegilde, hvor en ny parfume fra fodboldhelten skulle lanceres, men 'set uppet' blev ødelagt af, at TV-værten i det samme livstilsmagasin, hvor parfumen havde fået 'forsiden', tillod sig at kritisere, at det svenske fodboldforbund og pressekorpset lod sig trække rundt i manegen af Zlatan.

Bingo- og lottoværten, Lasse Kronér fik nok, fordi Zlatan Ibrahimovic i Volvo-reklamen er kommet lidt for højt op, men anerkender, at det er hans attitude, og der er blevet bygget et brand op om, at han skal være  'kæphøj'.

Så bliver Zlatan-citatet fra afskeden med Paris Saint Germain hevet frem.

- Jeg kom som konge og træder tilbage som en legende.

Bingo- og lottoværten mener også, at Zlatan lidt for ofte taler om sig selv i 3. person, når han taler om Zlatan.

- Derfor siger jeg: Dæmp dig lidt Zlatan. Det er på tide.

Det var ikke et råd, som Sveriges største fodboldnavn havde lyttet til, da han forleden indkaldte til et pressemøde, som fik Sverige til at koge over i spekulationer om, at den klubløse stjerne måske ville komme hjem og spille for barndomsklubben, Malmö FF.

Spekulationerne blev sparket til jorden med stor kraft med følgende svada:

- Jeg er for god til Allsvenskan.

Og så var der i øvrigt følgende hilsen til 'modspillerne' fra pressen:

- Rygterne om min fremtid må gerne fortsætte. I skriver historier, og jeg vil gerne se, hvem der kan finde på den bedste. Når jeg bliver trætte af dem, vil jeg fortælle jer, hvor jeg fortsætter.

Zlatan Ibrahimovic er den rigeste fodboldspiller nogensinde i Norden (Foto: AP) Sport Zlatan kan købe Danmarks landshold: Så stinkende rig er han

Reklamefilmen blev offentliggjort den 30. maj og blev vist live på svensk national tv. (Foto: YouTube/Volvo Cars) Bilnyheder Se den her: Ny Volvo-reklame er mere Zlatan end svensk motor

Den tidligere Malmö FF træner Hasse Borg var med, da Zlatan blev præsenteret som nyt Ajax-talent. (Foto fra filmen 'Den unge Zlatan') Sport Usete optagelser afslører Zlatans ukendte side: Ensom og sårbar

De var verdens største talenter - hvor er du nu. (Foto: PA, AP, Rex, Ekstra Bladet) Sport Verdens 50 største talenter - her er de ni år senere

 TV: Se den ny Volvo-reklame med Zlatan her

36 kommentarer
Vis kommentarer