TV: Maradona overfalder dreng ved freds-ceremoni

Fra freds-engel til overfaldsmand: Diego Maradona viser sig igen fra en kedelig side

Se sære Maradona efter kampen

En fodboldkamp for at fremme freden i et uroplaget land.

Som sådan et godt initiativ og yderst prisværdigt.

Diego Maradona spillede fredag en kamp i Colombia, hvor målet var at råbe folk op i det sydamerikanske land, der regnes som et af verdens mest kriminelle.

- Jeg beder colombianerne om at opfordre til fred og kræve retfærdighed og bede til gud, så freden kommer snart, udtalte Maradona inden.

- Vi kan løbe efter en bold, men fred må og skal vindes af jer, fordi I fortjener det. Det skal være slut med vold i Colombia. Vi vil have fred, og jeg ønsker det af hele mit hjerte, kom det fra argentineren.

Flot.

Men nu var det jo Maradona. Ikke just nogen stor international diplomat eller anden kedelig type som Pelé.

Diego Maradona var i Bogota for at spille velgørenhedskamp. (Foto: Santiago Cortes/AP) Premier League - 11. apr. 2015 - kl. 13:11 Maradona forsvarer Falcao: 'Van Gaal er en djævel'

Og skandalernes mester endte da også en en større PR-mæssig skandale efter kampen, hvor temperamentet løb af med den tidligere verdensmester.

Diego Maradona har ikke sparet på de usunde vaner i løbet af livet. (Foto: AP) Intl. fodbold - 13. feb. 2015 - kl. 20:08 Guds værk? Se Maradonas vilde forvandling

Som tv-klippet herover viser, blev han omringet af journalister, kameraer, fans og andet godtfolk, og det må have været med til at tirre den trinde legende.

En journalist fik én på lampen, da hun ville tage et billede af Maradona med sin mobiltelefon. En mand, der var tilknyttet sikkerhedsstaben, blev sparket, mens Maradona toppede optrinnet med at overfalde et barn, lyder meldingerne fra Bogotá.

Præcis hvordan barnet blev overfaldet og alderen på barnet er ikke oplyst. Men Maradona indså straks sin brøde, undskyldte og sagde, at han ikke ville huskes af barnet for den episode. Derfor skrev han hastigt en autograf på en bold, som vedkommende fik overrakt.

Så meget for fredsopfordringer...

Diego Maradona kom på tavlen som målscorer. (Foto: AP)
Diego Maradona kom på tavlen som målscorer. (Foto: AP)

Sport og Spil Langt væk fra banen: Fodboldens vildeste skænderier

Se også: Top 100: Laudrup: Derfor er Maradona den største

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere