TV: Se legendens fænomenale trylleri mod Liverpool

Det er efterhånden ved at være flere år siden, Roberto Carlos lagde støvlerne på hylden. Men den 42-årige brasilianer kan stadig fortrylle publikum

Søndag eftermiddag var der i den grad stjernedrys over Santiago Bernabéu, da Real Madrid og Liverpool tørnede sammen.

De to hold mødtes tidligere denne sæson i Champions League-gruppespillet, men denne gang var det ikke de nuværende stjerner, der betrådte græsset på det legendariske stadion.

Thomas Gravesen gjorde sig bemærket blandt holdkammeraterne i Real Madrid i den ene sæson, han var der (Foto: AP) Spansk fodbold Roberto Carlos: Gravesen den mest tossede

I stedet var det de allerstørste eks-stjerner fra de to klubber, der havde takket ja til at deltage i en velgørenhedskamp.

Zinedine Zidane, Clarence Seerdorf, Michael Owen, Steven McManaman, Robbie Fowler og Roberto Carlos var bare nogle af de  store eks-profiler, der havde valgt at trække i deres tidligere trikoter igen til fordel for Real Madrid Foundation og Røde Kors.

Og især sidstnævnte gjorde opmærksom på sin sublime teknik, som han i den grad stadig besidder.

Steffen Ernemann i Esbjerg-trøjen i nærkamp med Jonas Borring for Randers. Ernemann skiftede til norsk fodbold i august. (Arkivfoto: Gregers Tycho) Skandinavien TV: Dansk kanonmål minder om Roberto Carlos

42-årige Roberto Carlos var i sin aktive dage kendt for at brillere med flotte tekniske detaljer for Real Madrid - og der blev ikke sparet på genialiteterne på Santiago Bernabéu foran det tidligere hjemmepublikum.

Liverpool vandt kampen med 4-2, men den tidligere venstreback var helt klart en af opgørets helt store oplevelser.

Se Carlos' fantastiske detaljer i videoen øverst i artiklen, mens du i videoen herunder kan gense en af hans mest berømte frisparksmål mod Frankrig tilbage fra 1997.

Du kan se alle seks mål fra velgørenhedskampen på Bernabéu ved at klikke HER.

8 kommentarer
Vis kommentarer