TV: Skandale i nat: Neymar gik amok - og fik rødt

Neymar sparkede bolden ind i en modstander og nikkede en anden en skalle, da Brasilien tabte 1-0 til Colombia

Se Neymar tænde af lige efter slutfløjtet. (Video: SNTV)

Det var hverken Brasilien eller Neymars dag, da Colombia natten til torsdag dansk tid vandt 1-0 ved Copa America.

Colombias Jeison Murillo blev matchvinder med kampens enlige mål efter 36 minutter, men det var ikke det, der blev talt om efterfølgende.

I overtiden blev Brasiliens stjerneangriber Neymar rasende og sparkede bolden direkte ind i Pablo Armero, som faldt til jorden.

Jeison Murillor konfronterede straks Neymar for at få en forklaring, men blev mødt af en skalle fra FC Barcelona-spilleren, som du kan se i det dramatiske klip i toppen af artiklen.

Den brasilianske superstjerne Neymar er tæt på at forlænge sin kontrakt med Barcelona (Foto: AP) Spansk fodbold Barcelona forgylder Neymar

Det fik Colombias angriber Carlos Bacca til ophidset at skubbe hårdt til Neymar, og begge fik derefter rødt kort af dommer Enrique Osses, selv om den ordinære spilletid var udløbet.

Efter kampen var Barcelona-stjernen rasende.

- Jeg føler, det hele går mod mig. De får ikke gult kort, når de fjerner dommerens spray ved frispark - men jeg gør. Hvis du sætter en svag dommer til at dømme, så sker de her ting. Jeg bliver sur og vred, når dommerne ikke dømmer retfærdigt, sagde Neymar.

Brasiliens landstræner Carlos Dunga mener, at colombianerne provokerede Neymar i hele kampen og er vred på dommeren for ikke at gøre noget ved det.

- Det er aldrig en god ting, når man snakker om dommeren efter en kamp. Når man ser på, hvad der skete, også til slut, så må man konkludere, at det har noget med dommeren at gøre, siger Dunga.

Brasilianske Neymar har haft et vanvittigt år, der er indrammet af hans væmmelige skade ved VM i Brasilien og i den anden ende: Champions League- finalen lørdag aften. Foto: AP/Emilio Morenatti Sport og Spil Neymars vilde år: Fra sorg i Brasilien til succes i Berlin

Han henviser til en klubkamp i Sydamerika, hvor samme dommer udviste to spillere fra brasilianske Corinthians i et opgør mod Guarani fra Paraguay.

- Det er mere end bare et tilfælde, mener Dunga, som nu må undvære Neymar i den kommende og afgørende gruppekamp mod Venezuela.

- Vi har før spillet uden Neymar. Vi må bare spille på en måde, så vi ikke mærker Neymars fravær, forklarer landstræneren.

Ved VM i Brasilien sidste år pådrog Neymar sig en slem rygskade i en kamp mod Colombia, som tabte 1-2 og røg ud ved slutrunden.

Colombia må undvære Carlos Bacca, som er suspenderet i holdets sidste gruppekamp mod Peru.

58 kommentarer
Vis kommentarer