'Tyk' Real Madrid-finne om rygter: Det var ubehageligt

Eero Markkanen, der for en måned siden blev fritstillet fra Real Madrids reservehold, taler nu ud om anklagerne om, at fyringen skyldes en vægtøgning på 18 kilo

Eero Markkanen fik en hård afslutning i Real Madrid - nu taler han ud om episoden. (Foto: All Over Press)
Eero Markkanen fik en hård afslutning i Real Madrid - nu taler han ud om episoden. (Foto: All Over Press)

Det lød næsten for grotesk til at være sandt, da der for en måned siden spredte sig rygter om, at den finske fodboldspiller Eero Markkanen havde taget 18 kilo på i sommerpausen.

Den 24-årige fodboldspiller var blevet fyret i sin klub, Real Madrid Castilla, som er Real Madrids reservehold, og det fik altså rygterne i gang. For ifølge flere medier skulle grunden være, at Markkanen havde holdt en lidt for god sommerferie, som altså angiveligt medførte 18 kilo mere på kroppen.

Eero Markkanen har selv kommenteret situationen til det finske fodboldhjemmeside OrsaSport.

- Historierne om de 18 kilo ekstra er jo alvorlige anklager, men i sidste ende er det så latterligt, at man kun kan grine af det, siger han.

Se også: Fyret i Real Madrid for at tage 18 kilo på - se hans geniale svar

Han lægger dog ikke skjul på, at det har været en hård tid for ham efter fyringen.

- Jeg må indrømme, at det, der skete for mig i august, var hårdt. Jeg kunne desværre ikke være en anden, men nu er tingene heldigvis overstået, siger han til Orsasport.com.

Efter fyringen har Markkanen indgået en ny aftale med den finske klub RoPS. Med tingene lidt på afstand, kan han nu alligevel se tilbage på tiden i Real Madrid som en positiv oplevelse.

- Real Madrid Castilla er et godt minde for mig. Jeg voksede meget psykisk i løbet af året. Min vægt faldt dog af en eller anden grund imens jeg var der, siger han.

Se også: Real Madrid køber finsk angriber

6 kommentarer
Vis kommentarer