Tyrkerne vilde med Kjær

Han har fået 22.000 nye followers på det sociale medie Twitter

Simon Kjær har skrevet en fireårig kontrakt med Fenerbahce. (Foto: Milliyet)
Simon Kjær har skrevet en fireårig kontrakt med Fenerbahce. (Foto: Milliyet)

Simon Kjær popularitet er eksploderet, efter han har lavet en aftale med den tyrkiske topklub Fenerbahce. 

Det ser man på det sociale medie Twitter, hvor Simon Kjær i lørdags, inden den tyrkiske interesse kom frem i medierne, havde 44.000 followers.

Siden har han på nuværende tidspunkt fået 22.000 flere followers, så han nu har 66.000, der fast følger ham på det sociale medie. Mange af de nye er tyrkiske fodboldfans, der vil holde øje med, hvad deres nye spiller skriver.

Simon Kjær holder i øjeblikket ferie, men han er meget overrasket over den enorme interesse, han har oplevet.

Simon Kjær sammen med sin svenske kæreste, Ellina og sin far, Jørn Kjær i Istanbul i Tyrkiet. Nu har han skrevet under på en fireårig kontrakt med Fenerbahce. (Foto: AP) fodbold - internationalt Kjær: Derfor valgte jeg Fenerbahce

- Det er ikke nogen overdrivelse, at jeg har været totalt overvældet af den varme velkomst, som jeg har fået både i Istanbul og på Twitter. Alting lugter og smager af topfodbold og kæmpeambitioner omkring Fenerbahce, og jeg elsker den passion, som klubbens dedikerede fans viser, siger han til Ekstra Bladet.

- Det begyndte allerede i lufthavnen i Hamburg og fortsatte i Istanbul - som fotos i medierne og på Twitter har bevist. Min familie og jeg er virkelig blevet ufatteligt godt modtaget. Jeg glæder mig til at gøre alt for at betale den flotte velkomst tilbage ved at levere det, fansene vil have, nemlig mesterskaber, fastslår Simon Kjær.

Fenerbahce har ikke vundet det tyrkiske mesterskab siden sæsonen 2013/14.

Simon Kjær bliver Danmarks bedst betalte fodboldspiller med sin nye kontrakt. (Foto: Milliyet) Intl. fodbold Største danske sommertransfer: Så meget betaler Fenerbahce for Kjær

32 kommentarer
Vis kommentarer