17-årig Dortmund-spiller skrev historie

Borussia Dortmund vandt på hjemmebane over Hamburger SV tre dage efter Europa League-exit mod Liverpool i en kamp, hvor unge Christian Pulisic scorede sit første mål for favoritterne

Pulisic (tv.) fejrer sit mål til 1-0. (Foto: AP)
Pulisic (tv.) fejrer sit mål til 1-0. (Foto: AP)

Tre dage efter den vanvittige skuffelse i Europa League, hvor Borussia Dortmund satte en føring på 3-1 over styr og tabte 3-4 til Liverpool, formåede Dortmund at rejse sig i den hjemlige liga.

På hjemmebane vandt Dortmund med overbevisende 3-0 over Hamburger SV i Bundesligaen.

Dortmund er allerede sikker på at slutte på mindst andenpladsen, men med sejren holder Dortmund også fast i det noget spinkle håb om at fravriste Bayern München førstepladsen.

Bayern fører med syv point ned til Dortmund med fire spillerunder tilbage.

17-årige Christian Pulisic og colombianske Adrián Ramos bragte Dortmund på sejrskurs med deres mål i de sidste minutter af første halvleg.

Den unge amerikaner skrev historie, da han blev den yngste udlænding til at score i Bundesligaen med sit første mål i ligaen.

Den nuværende Dortmund-spiller Nuri Sahin er alletiders yngste målscorer i Bundesligaen. Midtbanespilleren er født i Tyskland og har spillet på alle ungdomslandshold for tyskerne, men senere i sin karriere valgte han at repræsentere sine forældres hjemland.

Udeholdets håb om komme tilbage led et afgørende knæk, da holdets målmand Rene Adler syv minutter efter pausen fik rødt kort for en nødbremse lige uden for feltet.

Derfra var der kun et hold på banen, og hjemmeholdet havde mange chancer for at score yderligere. Men først fem minutter før tid scorede Adrián Ramos sit andet mål i kampen til 3-0.

Med nederlaget må HSV fortsat se sig som en del af nedrykningskampen. Holdet har tre point ned til tredjesidstepladsen, der udløser en playoffkamp om overlevelse.

11 kommentarer
Vis kommentarer