22-årig stjerne overvejer sensationelt stop: - Som om livet var slut

Bayern-talentet Kingsley Coman er to gange blevet opereret i anklen - han holder ikke til en tredje operation, erkender han

Kingsley Coman har i flere år været et af de mest lysende talenter i fodboldverdenen.

På trods af sine blot 22 år har han allerede vundet mesterskaber i tre forskellige lande - for Paris Saint-Germain, for Juventus og for Bayern München - og han har med sin tekniske og pågående spillestil vist, at han er en af fremtidens store stjerner.

Formentlig.

For ledbåndsskader i den venstre ankel har flere gange holdt ham ude i længere perioder. Senest gjorde han comeback 1. december for Bayern i 2-1-sejren over Werder Bremen efter tre måneders pause efter operation nummer to.

En ny pause, der har sat sine mentale spor hos den unge franskmand. Det siger han i et interview med den franske tv-station TF1.

- Det har været et meget hårdt år for mig. Da jeg blev skadet, føltes det som om, at livet var slut, siger Coman.

Han anerkender, at skader er en del af gamet, men også at prisen for en ny skade i venstre ankel kan have en for høj pris for ham.

- Jeg håber ikke, at jeg kommer til at genopleve det, som jeg allerede har gjort. Det her må være nok. Jeg accepterer ikke en tredje operation - det ville i så fald formentlig betyde, at min fod ikke kan holde til at spille på dette niveau, lyder analysen.

En hård erkendelse fra en 22-årig mand, der for mindre end et år siden forlængede med det tyske storhold frem til sommeren 2023.

Men det er åbenbart et scenarie, han har tænkt igennem. for hvis det kommer til et tidligt karrierestop, har han allerede en fornemmelse af, hvilken retning han så vil føre sit liv i:

- Så vil jeg leve et helt andet liv. Et anonymt liv, siger Coman.

Kingsley Coman har i denne sæson spillet første runde i Bundesligaen samt de to seneste for Bayern München.

Intl. fodbold - 10. dec. 2018 - kl. 08:29 Vilde billeder: Politifolk såret i gadekampe i nat

Se også: Husker verdens bedste: 48.000 tyskere hylder Allan Simonsen

Se også: Så svinerig er Messi - køber fly med eget bad

Se også: 72 eksperter slår fast: Pernille Harder er verdens bedste

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere