Absurd scoring: Målmand scorer fra 85 meter!

Den tidligere belgiske U-landsholdsmålmand Jo Coppens scorede fra 85 meter i den tyske 3. Liga

Jo Coppens scorede fra 85 meter i den tyske 3. Bundesliga. Foto: All Over
Jo Coppens scorede fra 85 meter i den tyske 3. Bundesliga. Foto: All Over

Det er ikke hver dag, at Ekstra Bladet skriver om den tredjebedste række i Tyskland, men lørdag eftermiddag skete der noget, der ikke sker hver dag, da Werder Bremens andethold havde besøg af Carl Zeiss Jena.

Otte minutter inde i anden halvleg blev bolden spillet tilbage for fødderne af gæsternes målmand Jo Coppens, der bankede til bolden og fra 85 meter scorede til 2-2.

- Det var rent held. Jeg sender altid bolden ned bag kæden, og det var også, hvad jeg gjorde i dette tilfælde, siger Coppens til Bild.

- Jeg kiggede så helt normalt på min forsvarskæde, og hvordan de placerede sig. Pludselig så jeg fremad og så, at bolden lå i målet, siger Coppens.

Bolden hoppede højt, og så havde den 22-årige Werder-keeper Eric Oelschlägel ingen chance, da han stod ude omkring straffesparkspletten.

Billeder fra dagens kamp, hvor Jo Coppens scorer fra 85 meter. Fotos: All Over

Efter 2-2-målet blev Werder-keeperen passeret yderligere to gange, så det endte med 4-2-sejr til Carl Zeiss Jena, mens nederlaget betød nedrykning for Werder-reserverne.

- Det gør mig ondt på Werder-keeperens vegne. Det var et smukt øjeblik for mig, og jeg er frem for alt glad for sejren. Nu skal jeg give noget til holdet, siger Coppens.

På trods af sejren ligger Carl Zeiss Jena kun nummer 14 i 3. Liga, men uden risiko for nedrykning.

2-2-målet sat ind fra 85 meter var Jo Coppens første mål i karrieren. Den 27-årige keeper har tidligere spillet 38 U-landskampe for Belgien, ligesom han har stået adskillige kampe for både belgiske Cercle Brugge og Roeselare samt hollandske MVV Maastricht, inden han i 2017 kom til tysk fodbold.

I Cercle Brugge startede han i øvrigt som reserve for den senere Brøndby-reserve Bram Verbist, men da denne blev skadet, så åbnede det chance for Coppens i den bedste belgiske række.

For U17-landsholdet var han med til at blive nummer tre ved U17-EM i sommeren 2007 og stod også alle tre kampe ved U17-VM samme år.

Hans mål fra 85 meter har allerede fået stor opmærksomhed på sociale medier, og hvis man gerne vil se selve målet, så er det lige her.

Scorer som Rommedahl: Se 14-årig dansker med ekstrem fart

Revolution på vej: 10 regler kan ændre fremtidens fodbold

Guide: Tre Champions League-stadioner du skal opleve før du dør