AC Milan bejler til dansk landsholdsstjerne

Pierre-Emile Højbjerg er jagtet vildt, og seneste bejler er selveste AC Milan, skriver Kicker

Pierre-Emile Højbjerg er ikke for alvor inde i varmen i Bayern München, men der findes mange andre steder, hvor den danske landsholdsspiller er meget eftertragtet til en nøglerolle i den igangværende sæson.

Pierre-Emile Højbjerg får nu endnu en konkurrent på midtbanen, for Javier Martinez er tilbage på træningsbanen og får snart comeback (Foto: AP) Tysk fodbold - 26. aug. 2015 - kl. 09:19 Nu kommer ny konkurrent: Bayern bestemmer Højbjergs fremtid

Bayer Leverkusen og Sampdoria har tidligere været nævnt, og onsdag skriver Kicker, at også Augsburg, som Højbjerg med succes var udlejet til i foråret, er interesserede. Avisen bringer dog endnu et navn i spil - et meget interessant navn vel at mærke.

Ifølge Kicker lurer AC Milan også på at leje Pierre-Emile Højbjerg. Den italienske storklub har netop sikret sig Mario Balotelli, men Milan kigger efter yderligere forstærkninger, og i den forbindelse er Højbjerg blevet akutel.

Se også: Nu kommer afgørelsen: Højbjerg favorit i tysk topklub

En handel, der sender Pierre-Emile Højbjerg til Milano, er dog stadig langt fra at være en realitet. Der skal være kontakt mellem Bayern München og AC Milan, men det er endnu ikke kommet til deciderede forhandlinger.

Pierre-Emile Højbjerg har fastslået, at han er åben for endnu en lejeaftale, men at det er uaktuelt for ham at skifte permanent til en ny klub.

10 kommentarer
Vis kommentarer