Afviser alt: Nægter ny absurd Kina-handel

Målfarlige Pierre-Emerick Aubameyang er ikke på vej til Kina, siger Borussia Dortmunds sportsdirektør

Aubameyang har haft et forrygende efterår i Dortmund. Det er man villig til at betale mange penge for at få til Kina. Foto: All Over
Aubameyang har haft et forrygende efterår i Dortmund. Det er man villig til at betale mange penge for at få til Kina. Foto: All Over

Flere kinesiske medier har meldt Borussia Dortmund-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang meget nær en aftale med den kinesiske klub Guangzhou Evergrande, men det har ikke noget på sig.

Det slår Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, fast i et interview, som det tyske nyhedsbureau dpa har lavet lørdag formiddag med sportsdirektøren under Dortmunds træningslejr i Marbella.

- Det er ikke noget nyt for os, at der er spekulationer omkring Aubameyang. Det er heller ikke noget, vi bekymrer os om, for de seneste måneder er han allerede solgt til fem forskellige klubber.

- Med de beløb, der meldes os om, så var vi som børsnoteret virksomhed tvunget til at melde noget ud, hvis han var på vej til at skifte, og det har vi ikke gjort. Det siger vel det hele, lyder det fra sportsdirektøren.

Ifølge dpa meddeler kinesiske medier, at man arbejder på at lave en aftale, der først træder i kræft fra sommer.

Angiveligt har Dortmund tidligere afvist at sælge den hurtigtløbende angriber fra Gabon for over en halv milliard kroner.

Aubameyang forlængede sin kontrakt med Dortmund i december.

I denne sæson har han scoret 13 mål i 15 Bundesligakampe samt fire mål i Champions League-gruppespillet.

Så skete det igen: Dortmund dropper uregerlig superstjerne

Mareridt for Vestergaard: Dortmund ydmyger danskerens hold

Udelukker salg af giga-stjernen: 'Han missede åbningen'