Annonce:
Annonce:

Agent fastslår: 100 procent sikkert at dansk profil bliver i Werder

Trods store bud bliver Jannik Vestergaard i tyske Werder Bremen. Det fastslår agenten

Jannik Vestergaard header den afgørende 2-1-scoring ind mod Mönchengladbach. (Foto: Joerg Sarbach, AP)
Jannik Vestergaard header den afgørende 2-1-scoring ind mod Mönchengladbach. (Foto: Joerg Sarbach, AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Det engelske transfervindue er fortsat åbent, og der kommer derfor til at ske handler denne tirsdag også. Det sker, fordi bankerne i England var lukket i går. Det bliver dog udelukkende tilgange til England, for alle andre vinduer er stort set lukket. Blandt andet det danske.

Engelske klubber jagter fortsat forstærkninger, og mest interessant er det at se, om Nicolai Boilesen lander i en engelsk klub. Det var dog en anden dansker, der ifølge det tyske medie bild.de er genstand for bud fra England. Bild skrev ved midnat, at de to engelske klubber Newcastle United og Everton havde budt op mod 90 millioner kroner for Werder Bremen-profilen.

De to klubber kan måske vende tilbage denne tirsdag med nye bud. Dog har Newcastle-manager Steve McClaren lukket vinduet for Newcastles vedkommende, men Everton kan måske stadig være interesseret.

Men selv en engelsk klub byder mere end 90 millioner kroner, skal klubben nok ikke gøre sig de store forhåbninger om at lande Jannik Vestergaard. Først skal Bremen, der hentede Vestergaard for et halvt år siden i Hoffenheim, acceptere et bud. Derefter skal Vestergaard sige 'ja tak'. Og noget tyder på, at det ikke er aktuelt. I hvert fald er Jannik Vestergaards agent helt klar i spyttet.

- Han (Jannik Vestergaard, red.) bliver med 100 procents sikkerhed i Werder Bremen, siger Gordon Stipic-Wipfler til tipsbladet.dk.

Jannik Vestergaard har selv udtalt, at han gerne vil fortsætte sin udvikling i Werder Bremen. Den tyske klub har papir på Vestergaard frem til sommeren 2018.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: