Agent om Vestergaaards fravær: Hele Tyskland griner

Agenten bag Jannik Vestergaard, Gordon Stipic-Wipfler, fortæller, at der hele Tyskland måber over, at danskeren ikke er på landsholdet

Jannik Vestergaard i aktion for Werder Bremen. Kigger du, Morten?
Jannik Vestergaard i aktion for Werder Bremen. Kigger du, Morten?

Den danske forsvarsspiller Jannik Vestergaard har været igennem et vanvittigt 2015, hvor han gik fra bænken i Hoffenheim, til at blive stamspiller i Werder Bremen. Siden fulgte et forrygende U21-EM, hvor forsvarsprofilen spillede sig på turneringens hold, og søndag var Jannik Vestergaard så matchvinder, da han med sit mål til 2-1 sikrede Werder Bremen en sejr over Champions League-klubben Borussia Mönchengladbach.

Men trods den store succes, der også har gjort Vestergaard til et transferemne blandt flere store, engelske klubber, er der ikke plads til forsvarsspilleren på dét danske landshold, der fredag møder Albanien i Parken og i næste uge skal en tur til Armenien. Og det vækker både opsigt i Tyskland og hos Jannik Vestergaards agent Gordon Stipic-Wipfler.

- Jeg ved, at Bild har en stor historie i morgen om, at Jannik ikke er på landsholdet. Der er hver dag syv journalister, der ringer til mig for at høre, hvad der foregår. Journalisterne bliver ved med at spørge, hvilke problemer der er mellem Jannik og landstræneren. De siger, at det er umuligt, at der ikke er problemer, men Jannik og landstræneren ikke uvenner. Jannik er bare ikke med i truppen, og vi ved ikke hvorfor. Vi er meget skuffede, og vi forstår det ikke, for selvfølgelig skal Jannik være på landsholdet, siger agent Gordon Stipic-Wipfler til tipsbladet.dk og forklarer, at der er stor undren i Tyskland:

- Som professionel fodboldsspiller og som agent er du nødt til respektere beslutningen, men det er sjovt, for hele Tyskland griner. Der er ingen, der forstår, hvor Jannik ikke er med på landsholdet.

Så sent som i går var Jannik Vestergaard flyvende, da den tidligere U21-landsholdsanfører ved et hjørnespark steg op og pandede 2-1 målet ind for Werder Bremen. Den 23-årige forsvarskæmpe har i det hele taget ikke set sig tilbage siden sit skifte til Werder Bremen.

- I Süddeutsche Zeitung undrer de sig over, at to spillere fra Midtjylland kan stå foran Jannik.Hvilken liga er bedst, spørger de ironisk. Der er mange, der forsøger at få en forklaring på, hvorfor han ikke er med, men det har Jannik ikke selv fået, så vi ved ikke hvorfor. Der er bare mærkeligt, at en spiller med næsten 100 kampe i Bundesligaen ikke kan komme på det danske landshold, når han også var anfører for U21-landsholdet, siger Gordon Stipic-Wipfler, der har et opråb til Morten Olsen:

- Jeg forventer, at Jannik får en forklaring på, hvorfor han ikke er med. Jannik fortjener at en forklaring fra Olsen.

Jannik Vestergaard er blevet for gammel til at spille for U21-landsholdet og er altså ikke på A-landsholdet, hvor Daniel Agger, Simon Kjær, Kian Hansen og Erik Sviatchenko er udtaget som centrale forsvarsspillere.

55 kommentarer
Vis kommentarer