Andreas Christensen og co. taber vigtige point i CL-ræs

Borussia Mönchengladbach med Andreas Christensen tabte til danskerklubben Hannover 96, der ligger sidst

Danske Andreas Christensen og Burussia Mönchengladbach er med fire nederlag io de senste seks kampe raslet ned på en femteplads i Bundesligaen. (Foto: AP/Matthias Schrader)
Danske Andreas Christensen og Burussia Mönchengladbach er med fire nederlag io de senste seks kampe raslet ned på en femteplads i Bundesligaen. (Foto: AP/Matthias Schrader)

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen tabte fredag aften vigtige point sammen med sin tyske klub, Borussia Mönchengladbach, der jagter en plads i Champions League eller Europa League.

Med danskeren på banen i hele kampen tabte Gladbach 0-2 på udebane til bundholdet Hannover 96, der var uden de skadede danskere Leon Andreasen og Uffe Bech.

Hannover 96 ligger dog stadig håbløst sidst i ligaen, nu med syv point op til Werder Bremen på tredjesidstepladsen, der giver playoffkamp om overlevelse i ligaen.

Andreas Christensen og Gladbach havde ikke deres bedste dag i Bundesligaen. (Foto: AP/Matthias Schrader) Tysk fodbold Skidt danskerdag i Bundesligaen: Nederlag til Vestergaard og AC

I den anden ende ligger Gladbach stadig på femtepladsen, der giver adgang til Europa League, men holdet risikerer at dumpe ned fra de europæiske placeringer, når de andre tophold har været i aktion.

Og holdet er fire point fra tredjepladsen, der giver adgang til Champions League.

Fredag aften var der ingen Champions League-klasse over holdet. Hannover 96 var bedst på dagen og scorede ved Salif Sane og Artur Sobiech i det første kvarter efter pausen.

Når weekendens runde er spillet til ende, resterer fire runder af Bundesligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer