Arnesen hylder sin Chelsea-tid: Så god var jeg

Frank Arnesen er stolt af sit arbejde i Chelsea, selvom der ikke er mange talenter, der er slået igennem på førsteholdet.

(Foto: Ernst van Norde)
(Foto: Ernst van Norde)

Frank Arnesen fik i sin tid en del omtale i løbet af sine fem år i Chelsea. Arnesen stod i spidsen for Chelseas talentafdeling, men selvom der blev brugt mange penge på projektet, var det ikke mange Chelsea-talenter, der gik hele vejen til førsteholdet. 

Arnesen ser nu tilbage på sin tid i Chelsea, og han lægger ikke skjul på, at han er tilfreds med det arbejde, han bedrev.

- Jeg er meget stolt over det, jeg gjorde. Jeg gjorde et fantastisk stykke arbejde. Jeg tjente en masse penge til klubben. Jeg købte spillere for en lille pris, og de blev solgt for mange penge, siger Frank Arnesen til Evening Standard.

Læs også:

Se også: Zimling tilbage til Mainz med skade

Han henviser til blandt andre Fabio Borini og Daniel Sturridge, som siden er blevet solgt til Liverpool, men som altså aldrig blev profiler i Chelsea. Arnesen peger på, at de unge spillere aldrig fik chancen i klubben. 

- Det er problemet i England. I Chelsea havde vi fantastiske talenter, og vi udviklede fremragende spillere, men de er nødt til at få chancen, og det gjorde de aldrig. Presset er for stort. Managerne i England går ud og køber spillere, niveauet er højt, og det er svært for dem, fordi de ryger ud, hvis de taber to eller tre kampe, lyder det fra Arnesen. 

Frank Arnesen forlod Chelsea i 2011, hvorefter han blev ansat som sportsdirektør i Hamburger SV.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere