Schalke-boss fåmælt om Olsen-kandidatur

Morten Olsen blev sammen med Roberti di Matteo, Michael Büskens og Jens Keller nævnt som kandidaterne til trænerjobbet i Schalke. Sportsdirektør Horst Heldt vil ikke kommentere navnene.

Morten Olsen blev i tyske Bild i går bragt i spil som kandidat til trænerjobbet i Schalke 04, der står ledigt fra næste sæson. Klubbens nuværende træner Jens Keller er foreløbig blot ansat for resten af sæsonen, efter han overtog fra fyrede Huub Stevens i efteråret. Keller bliver dog sammen med Olsen, Roberto di Matteo og Michael Büskens nævnt som de fire kandidater.

DBU og det danske landshold har dog kontrakt med Morten Olsen frem til sommeren 2014, og efter 1-1 i Parken i aftes har Danmark fortsat et spinklet håb om at nå til VM. I Schalke har de ingen kommentarer til de navne, der er kommet frem.

- Det forbliver sådan, at Schalke 04 ikke vil deltage i spekulationer om navne. Vi melder først noget ud, når der er en beslutning, siger Horst Heldt i følge Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

Den usikre trænersituation er flere gange i sæsonen blevet beskrevet som et problem for Schalke-spillerne, der først på det seneste er begyndt at præstere og derfor igen byder sig til om pladserne i Champions League i den kommende sæson. Forsvareren Christoph Metzelder understreger dog, at trænersnakken ikke har påvirket dem.

- Jeg kan ikke huske, at vi har snakket om trænernavne i omklædningsrummet, fastslår Metzelder.

Trænerdebatten i Schalke er blusset op igen, efter favoritten til jobbet, Armin Veh, forlængede sin kontrakt med Eintracht Frankfurt, der lige nu ligger på den fjerdeplads, som Schalke som minimum drømmer om at få fingre i.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere