Skræmmende Bayern smadrede Werder Bremen

Bayern München fortsætter enegangen i Bundesligaen og har efter storsejr over Bremen et forspring på 18 point

Bayern er skræmmende gode (Foto: AP/Kerstin Joensson)
Bayern er skræmmende gode (Foto: AP/Kerstin Joensson)

Det er efterhånden svært at se, hvem der skal stoppe Bayern München på vejen mod endnu et tysk mesterskab.

Werder Bremen prøvede lørdag, men måtte i lighed med mange andre klubber se sig trynet af sydtyskerne, der hjemme på Allianz Arena vandt hele 6-1.

Bayern München har nu 60 point og er dermed hele 18 point foran Dortmund på andenpladsen, men har dog også spillet en kamp mere.

Se mere:

Se også: Der strøg Bayern med mesterskabet

Arjen Robben ser efter en længere skadepause ud til at være kommet i omdrejninger, og det var også hollænderen, der satte Bayern i gang i kampen.

Først scorede han kampens første mål på oplæg af Philipp Lahm efter en halv times spil, og et par minutter sendte han et frispark i panden på Javi Martinez, der scorede til 2-0.

Bremen var groggy, og det gjorde ikke tingene bedre, at Sebastian Prödl kort før pausen blev vist ud efter en nødbremse.

Et vaklende Bremen-forsvar kom skidt ud fra omklædningsrummet, og Theodor Gebre Selassie gjorde ondt værre, da han skubbede et Bayern-indlæg i eget net.

Se også:

Se også: Superkasse i ny Bayern-sejr

To minutter senere var Mario Gómez på pletten på et flot indlæg fra Franck Ribery, og så kunne man godt få lidt ondt af Bremen-spillerne, der med 40 minutter igen skulle prøve at gøre noget ved Bayerns firemålsføring.

Den unge belgier Kevin de Bruyne fik rettet skuden en smule op med sit reducering, og han passerede som den første i 2013 Bayern-målmand Manuel Neuer i Bundesligaen efter fem clean sheets i træk.

Mere blev det dog ikke til fra Bremens side, og Franck Ribery og Mario Gómez kunne fuldbyrde ydmygelsen med to scoringer i slutminutterne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere